Αξίζει να τον γνωρίσεις: Ο καλύτερος youtuber στην Ελλάδα κάνει κάτι διαφορετικό

Ψάξτε το όνομα του στο youtube.
Αξίζει να τον γνωρίσεις: Ο καλύτερος youtuber στην Ελλάδα κάνει κάτι διαφορετικό

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Σε μια εποχή όπου οι youtubers ξεπετάγονται σαν… μανιτάρια παρουσιάζοντας τις περισσότερες φορές ανούσια πράγματα, υπάρχουν και κάποια παιδιά που ξεχωρίζουν για τον τρόπο που μιλάνε, για την έμπνευση που δίνουν στους νέους ανθρώπους αλλά και στη γνώση που χαρίζουν στους τυχερούς που «ψάχνουν» το όνομα τους.

Φυσικά αναφερόμαστε τον Astronio που όπως μαρτυράει το όνομα τους προσπαθεί -και τα καταφέρνει- να μας μυήσει στο πάθος του, την αστροφυσική.

Ο φυσικός με την αγάπη στις θετικές επιστήμες, καταπιάνεται στο κανάλι του με θέματα που στο ευρύ κοινό του youtube είναι άγνωστα και με «απλή» γλώσσα εξηγεί, αναλύει και διδάσκει.

Ο ίδιος έχει παραδεχτεί πως δεν πίστευε ποτέ στην απήχηση που θα έχει το κανάλι του καθώς το θέμα είναι αρκετά εξειδικευμένο και ευτυχώς και για εκείνον και για μας διαψεύστηκε πανηγυρικά.

Ο Astronio καταφέρνει μέσω των videos του να μας ταξιδεύει εκεί που κανείς στην Ελλάδα δεν είχε καταφέρει καθώς είναι ο μοναδικός στο είδος του, κάτι που δεν συμβαίνει σε άλλες χώρες του εξωτερικού.

Μπορεί στην αρχή να μην το πίστευε ούτε ο ίδιος, όμως από την επιτυχία του, η οποία μετράει 144 χιλιάδες subscribers, αντιλαμβανόμαστε πως το κοινό του youtube που είναι σαφώς πιο ενημερωμένο από εκείνο της τηλεόρασης, «διψάει» για γνώση και νέα πράγματα.

Ο Astronio το «άκουσε» και ανταμείφθηκε, ελπίζουμε να συμβεί το ίδιο και για άλλους νέους που έχουν γνώσεις και μεράκι.