Οι συνήθεις ύποπτοι: Τα 3 ανδρικά ζώδια που γοητεύουν περισσότερο τις γυναίκες

Oops!
Οι τρεις γυναίκες που α-π-α-γ-ο-ρ-ε-ύ-ε-τ-α-ι να ερωτευτεί ένας άνδρας

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Ακόμα και οι πιο καχύποπτοι δεν γίνεται να μην παραδεχτούν πως κάποια ζώδια έχουν κοινά χαρακτηριστικά, ακόμα και αν δεν δέχονται το λόγο που ισχύει αυτό. Όλοι έχουμε στο μυαλό μας ορισμένα κλισέ για τα ζώδια και ορισμένες φορές μας τα επιβεβαιώνουν οι άνθρωποι που γνωρίζουμε.

Για αυτό το λόγο υπάρχουν τρία ανδρικά ζώδια που οι γυναίκες βρίσκουν ακαταμάχητα.

Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά…

Σκορπιός

Αναφέρεται συχνά ως ο «γητευτής» του ζωδιακού κύκλου και αυτό δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο από το γυναικείο φύλο. Η ισχυρή προσωπικότητα και το πάθος που αναβλύζει κάνει τον άνδρα Σκορπιό ένα από τα πιο δημοφιλή ζώδια στις γυναίκες.

Ας μην ξεχνάμε βέβαια πως αυτό το αποδεικνύει και η ιστορία μιας και κάποιοι από τους πιο γοητευτικούς άνδρες όπως ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, ο Ράιαν Ρέινολτς και ο Μάθιου ΜακΚόναχι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο.

Δίδυμος

Η επιτομή του χιούμορ και της εξωστρέφειας δεν θα μπορούσε  να μην ελκύει ιδιαίτερα τις γυναίκες. Ναι, μπορεί να φαίνεται πως δεν μας αρέσει την ώρα που κάποιος μας το δηλώνει, γιατί οι Δίδυμοι είναι παρεξηγημένοι, όμως όλες μας γοητευόμαστε από την «ψυχή» της παρέας.

Λέων

Ξέρει ποιος είναι, ξέρει τι θέλει και σίγουρα παίρνει τον εαυτό του πολύ πιο σοβαρά από όσο χρειάζεται. Ποιος είπε όμως πως αυτό και μόνο δεν είναι αρκετό για να τραβήξει τα γυναικεία βλέμματα και να ασκήσει γοητεία;

Τα λιοντάρια αγαπιούνται ιδιαίτερα από τις γυναίκες λόγω της δυνατής τους προσωπικότητας και ενίοτε λόγω του σνομπισμού τους.

Αυτά τα αντιφατικά μεταξύ τους ζώδια είναι, και ας μην το παραδεχόμαστε, τα αγαπημένα του γυναικείου φύλου. Οι άνδρες που ανήκετε σε αυτά μάλλον θα το έχετε παρατηρήσει, ακόμα κι αν εμείς η ίδιες φοβόμαστε να το ξεστομίσουμε…