Τρία πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα δώρα που μένουν αξέχαστα

Φέτος κοίτα να πρωτοτυπήσεις.
Τρία πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα δώρα που μένουν αξέχαστα

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Βρισκόμαστε στη καρδιά των γιορτών και αυτό από μόνο του αρκεί για να μας κάνει να νιώθουμε λίγο καλύτερα. Λίγο το κλίμα των Χριστουγέννων που είναι από μόνο του ευεργετικό, λίγο οι βραδινές έξοδοι που τείνουν να αυξάνονται και περισσότερο… οι γιορτές των αγαπημένων μας ανθρώπων.

Μέσα σε όλη αυτή την γιορτινή διάθεση, ένα αιώνιο πρόβλημα κυριαρχεί: Τι δώρο παίρνουμε στους φίλους μας;

Υπάρχουν ένα σωρό δώρα-κλισέ που μπορούν να μα βγάλουν από τη δύσκολη θέση, όμως αυτό στην πραγματικότητα θέλουμε; Μια μπλούζα και ένα άρωμα θα είναι πάντα η εύκολη λύση, όμως υπάρχουν επιλογές που θα χαροποιήσουν τόσο πολύ τους φίλους σας και δεν θα το ξεχάσουν ποτέ.

Εδώ σας έχουμε συγκεντρώσει τρεις προτάσεις για δώρα που θα κάνουν φίλους και συγγενείς ευτυχισμένους:

1. Συνεδρία spa

Ξεκούραση, μασάζ, σάουνα. Μπορεί να μην το έχεις σκεφτεί, όμως και ποιος δεν έχει ανάγκη μια μέρα χαλάρωσης σε ένα spa;

Τρία πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα δώρα που μένουν αξέχαστα

Οι προσφορές πλέον είναι άκρως δελεαστικές, οπότε πάρτε τηλέφωνο και κλείστε ραντεβού για τον φίλο σας. Φυσικά μπορείτε να πάτε και εσείς μαζί και έτσι θα αποκτήσει αυτό το δώρο, άλλο ενδιαφέρον.

2. Μια ωραία έξοδος

Μην αγοράσετε τίποτα, δεσμεύστε μια μέρα του αγαπημένου σας προσώπου και κάντε πράγματα μαζί. Μια θεατρική παράσταση, μια μουσική σκηνή ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να σας αρέσει. Δώρο θα είναι οι αναμνήσεις που θα δημιουργήσετε μαζί.

Τρία πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα δώρα που μένουν αξέχαστα

3. Ένα ταξίδι

Ακούγεται υπερβολή, όμως οι ταξιδιωτικές προσφορές για τους μήνες που έρχονται ισούνται σε αξία με καλό δώρο στο σύντροφο σας. Βρείτε αφορμές να κάνετε ένα ταξίδι μαζί, αυτό μπορεί να προκύψει ακόμα και από την ονομαστική του γιορτή.

Σκεφτείτε καλά που θα ξοδέψετε χρήματα και χρόνο, όταν το αγαπημένο σας πρόσωπο γιορτάζει.