Δείξε φρέσκια και κρύψε χρόνια με αυτά τα tips στο makeup σου

Ιδού οι τρόποι που προτείνουν οι επαγγελματίες.
Δείξε φρέσκια και κρύψε χρόνια με αυτά τα tips στο makeup σου

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

To makeup συνήθως μας προσθέτει χρόνια και αυτό είναι κάτι που καταλαβαίνουμε όταν κοιταζόμαστε στον καθρέφτη άβαφες. Όταν δηλαδή, θυμίζουμε περισσότερο νέα κορίτσια παρά… μοιραίες γυναίκες.

Να που, όμως, σύμφωνα με τους επαγγελματίες make-up artists, υπάρχουν ορισμένα πολύ συγκεκριμένα tips που μπορούν να σε κάνουν να νιώθεις -και το σημαντικότερο, να φαίνεσαι- πολύ νεότερη τις ημέρες που η κρίση ηλικίας σου χτυπά την πόρτα.

«Βαρύ» makeup; Ευχαριστώ, δεν θα πάρω

Αποχαιρέτα τις στρώσεις πούδρας που μόνο σκοπό έχουν να σου στερήσουν τη λάμψη και αγάπα το concealer σου. Το προϊόν που είναι αρκετό για να εξασφαλίσεις τη φωτεινότητα που χρειάζεσαι.

Τόνισε τα φρύδια σου

Δεν μιλάμε για τις γνωστές υπερβολές αλλά για ένα απαλό μολύβι στο χρώμα των φρυδιών σου που θα καταφέρει να τονίσει το βλέμμα σου τόσο όσο, ώστε να μη χρειαστεί να βάψεις παραπάνω τα μάτια σου.

Και φυσικά πρόσθεσε mascara!

Nude χείλη

Αποχαιρέτα τα έντονα χρώματα και θυμήσου τα χρόνια του γυμνασίου, τότε που με ένα απλό lip  balm είχες την ενυδάτωση που χρειαζόσουν και η οποία ανέκαθεν έκανε την διαφορά.

Ρουζ στα μήλα

Μπορεί επιτέλους να έμαθες να κάνεις το πολυσυζυτημένο contouring που χάρη στην Kim Kardashian πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν χρειάζεται να το εφαρμόζεις καθημερινά.

Λίγο ρουζ στα μήλα σου είναι αρκετό για να έχεις την όψη υγείας που χρειάζεσαι.

Δοκίμασε να εφαρμόσεις τα βήματα-κλεδί στην επιτυχία και σίγουρα θα δεις τεράστια διαφορά.