Το καλοκαίρι είναι ίσως η πιο «ισχυρή» εποχή του χρόνου, όσον αφορά στην αύρα και την διάθεση και αυτό φυσικά δεν μπορεί να περιοριστεί αποκλειστικά στο στυλ και τα ρούχα μας.

Ένα ακόμα στοιχείο της καθημερινότητάς μας που επηρεάζεται άμεσα από την καλοκαιρινή ενέργεια, είναι η διακόσμηση και η γενική όψη του χώρου μας, με πολλά tips, προσθήκες και αλλαγές, να το καθιστούν τον ιδανικό «καμβά» για να απολαύσουμε και να χαλαρώσουμε εκεί τις θερινές μας μέρες και φυσικά, νύχτες.

Πώς μπορούμε να κάνουμε τον χώρο μας λίγο πιο… καλοκαιρινό;

Λουλούδια 

Το πιο απλό και γρήγορο που μπορούμε να κάνουμε, για να θυμίσει και να μυρίσει καλοκαίρι το σπίτι μας, είναι το να τοποθετήσουμε όμορφα και χρωματιστά λουλούδια στα βάζα μας.

Έτσι θα χαρίσεις στο σπίτι σου πιο καλοκαιρινό αέρα

Ταπετσαρία

Είναι κάτι must στα home trends ανεξαρτήτου εποχής, αλλά το καλοκαίρι ενδείκνυται για να «παίξεις» λίγο παραπάνω με τα σχέδια.

Τροπικά λουλούδια, πουά και ανοιχτόχρωμα μοτίβα, είναι η ιδανική επιλογή για να αλλάξει τελείως ο χώρος σου.

Έτσι θα χαρίσεις στο σπίτι σου πιο καλοκαιρινό αέρα

Unsplash

Μαξιλάρια 

Φυσικά και δεν θα μπεις στην διαδικασία να αγοράσεις νέα έπιπλα, μόνο και μόνο επειδή είναι καλοκαίρι. Όμως, μπορείς με πολύ μικρές πινελιές, όπως μαξιλάρια σε έντονα καλοκαιρινά χρώματα, να το πετύχεις στο έπακρο.

Έτσι θα χαρίσεις στο σπίτι σου πιο καλοκαιρινό αέρα

Διακοσμητικά και κεριά 

Ακολουθώντας το ίδιο μοτίβο «δεν αγοράζω ακριβά πράγματα» κάνουμε ακόμα λίγα ψώνια σε vintage αγορές, με λίγο πιο ιδιαίτερα διακοσμητικά για το σπίτι μας και το απογειώνουμε, με πανέμορφα και μυρωδάτα κεριά, που μπορείς να τοποθετήσεις και στην βεράντα σου.