5 μυστικά ομορφιάς από την γιαγιά σου που όντως ισχύουν

Ακόμα να ακολουθήσεις τις συμβουλές αυτές;
5 μυστικά ομορφιάς από την γιαγιά σου που όντως ισχύουν

Της Μάρως Καρούση 

Οι παλαιότερες γενιές δεν είχαν την πληθώρα, ή και χαώδη πραγματικότητα του beauty routine και όλων των προϊόντων που υπάρχουν στην αγορά για το πρόσωπο, το σώμα, τα μαλλιά και κάθε τι που αφορά στην ομορφιά μας.

Φυσικά και ήταν κοκέτες, μην σου πω μεγαλύτερες κοκέτες από την σημερινή γυναίκα, απλώς είχαν την νοοτροπία, του keep it simple. Ναι, σίγουρα δεν το έλεγαν έτσι, αλλά ο γενικότερος σκοπός ήταν ακριβώς αυτός.

Απλότητα στα υλικά, απλότητα στον τρόπο, απλότητα στα λόγια.

Πάμε λοιπόν να δούμε τα μεγαλύτερα και πιο σοφά μυστικά ομορφιάς που άκουσες από την γιαγιά σου και πρέπει να εφαρμόσεις άμεσα.

Εάν θέλεις να είναι απαλά τα χείλη σου, αυτό που πρέπει να χρησιμοποιήσεις είναι αιθέρια έλαια, κανέλλα και μέντα. Πριν τοποθετήσεις το κραγιόν σου, βάλε λίγο από αυτό και δες τα χείλη σου να αλλάζουν.

Για να λάμπει περισσότερο το πρόσωπο σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αναμείξεις στο καθημερινό σου καθαριστικό, μια κουταλιά μαγειρική σόδα.

Δεν μπορείς να φανταστείς πόση διαφορά θα κάνει.

5 μυστικά ομορφιάς από την γιαγιά σου που όντως ισχύουν

Ποτέ μην ξεχνάς μετά το ντεμακιγιάζ σου, να χρησιμοποιείς λίγο λάδι καρύδας ή ακόμα και ελαιόλαδο στο πρόσωπό σου. Μην φοβηθείς την λιπαρότητα, αυτή η διαδικασία κάνει θαύματα.

Για να διαρκεί το άρωμά σου πολύ περισσότερο, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τοποθετήσεις λίγη βαζελίνη, στα σημεία του σώματος που ψεκάζεσαι.

Τέλος στις πανάκριβες ενυδατικές και κρέμες αντιγήρανσης, γιατί ήρθε η ώρα να εμπιστευτείς πραγματικά το πράσινο τσάι. Αναζωογονεί την επιδερμίδα σου μοναδικά και αρκούν δύο φακελάκια, για λίγα λεπτά πάνω στα μάτια σου. Αυτόματα θα δείχνεις σαν να σηκώθηκες από τον μεσημεριανό σου ύπνο.

Μήπως ήξεραν κάτι παραπάνω οι παλιές τελικά;