Χαλαρωτικό λάδι για μασάζ πριν τον ύπνο με 3 μόλις υλικά

Η αγαπημένη μας μορφή ενυδάτωσης.
Χαλαρωτικό λάδι για μασάζ πριν τον ύπνο με 3 μόλις υλικά
Unsplash

Η «τροφή» που θρέφει βαθιά την επιδερμίδα μας και της χαρίζει τη λεία, μεταξένια και σατινέ λάμψη όπως καμία άλλη είναι αδιαμφισβήτητα το λαδάκι σώματος. Συνήθως υπό τη μορφή αντηλιακού ή after sun το μπουκαλάκι αυτό το λατρεύουμε για την περιποίηση που προσφέρει τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

Τι γίνεται όμως στην καθημερινότητα της πόλης, όταν απλώς αναζητούμε λίγα λεπτά χαλάρωσης, αποτοξίνωσης και απόλυτης ηρεμίας μετά από μια δύσκολη μέρα; Το μασάζ σε απελευθερώνει σωματικά και πνευματικά, ενώ παράλληλα δεν είναι λίγες οι φορές που ανακουφίζει από ορισμένο άλγος.

Απογείωσε αυτήν την τελετουργία χρησιμοποιώντας ένα λαδάκι κομμένο και ραμμένο πάνω σου.

Χαλαρωτικό λάδι για μασάζ πριν τον ύπνο με 3 μόλις υλικά

Πρόκειται για ένα κράμα που πέρα από τη βελούδινη υφή, την οποία δε χορταίνεις πάνω σου, θα ενεργοποιήσει το night mode σου αφού θα σε νανουρίσει ακόμα κι όταν η υπερένταση χτυπήσει κόκκινο.

3 μόνο υλικά αρκούν:

  • χαμομήλι
  • λάδι αμυγδάλου
  • αιθέριο έλαιο λεβάντας

Κατά τη διαδικασία εκτέλεσης το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να αναμίξεις μισό ποτήρι αμυγδαλέλαιο με 8 σταγόνες αιθέριου ελαίου λεβάντας. Σε ένα μπρίκι βράσε λίγο χαμομήλι, σούρωσέ το και πρόσθεσε τα μαλακά άνθη στο μείγμα σου. Άφησέ το για 2 ώρες και το καινούργιο σου δημιούργημα είναι έτοιμο για χρήση.

Θα ανυπομονείς για αυτήν την καθημερινή εμπειρία.