Της  Μάρως Καρούση 

Ο καιρός σιγά σιγά φτάνει και ποιος να το περίμενε όταν πριν ενάμιση χρόνο κοιτούσαμε έκπληκτοι laptops, τηλεοράσεις, pc και tablet στη θέαση της Khaleese αγκαλιά με τον Joh Snow, πως η τελευταία σεζόν της one love σειράς μας, Game of Thrones, πλησιάζει όλο και πιο πολύ!

Με τελική ημερομηνία τις 14 Απριλίου το μεγάλο φινάλε έρχεται και το HBO μας δίνει με μέτρο -μην καλομάθουμε κιόλας!- όλο και περισσότερα hints για το τι θα ακολουθήσει, με τα σενάρια να πληθαίνουν και τις φήμες για τις θεωρίες του καθένα να οργιάζουν.

Και ναι, το GoT, έχει τόσους μα τόσους πολλούς χαρακτήρες, που ακόμα και οι πιο σκληροπυρηνικοί fans της σειράς, δεν μπορούν να θυμηθούν αμέσως.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη gameofthrones (@gameofthrones) στις

Ξέρεις όμως ποια δεν ξέχασε κανείς μας, ακόμα και αν κάναμε μια ολόκληρη σεζόν να τη δούμε;

Ναι, πολύ κατάλαβες, τη γυναίκα που μπορεί να γδυθεί πιο γρήγορα από τη σκιά της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daenerys🔥 Jon❄ GoT🐺🐲 Music🎤🎧🎸 (@fire_and_blood99) στις

Είχαμε να δούμε την Melisandre από την προ-προηγούμενη σεζόν, όπου μας άφησε ίσως με το μεγαλύτερο What the F*ck στην ιστορία και η αλήθεια είναι πως μας έκανε τρομερή εντύπωση, που δεν αφιερώθηκε ούτε μια μικρή σκηνή σε εκείνη, στην έβδομη και -κακά τα ψέματα- καλύτερη και πιο εντυπωσιακή σεζόν έως τώρα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @thisismrnobody στις

Το HBO, λοιπόν, έκανε release 20 αφίσες, με τους ήρωες της σειράς μας -main και όχι- να κάθονται στον πολυπόθητο θρόνο!

Και εκεί που είχαν αρχίσει να βρίσκουν πρόσφορο έδαφος οι φήμες ότι η Melisandre δεν θα εμφανιστεί καθόλου στο φινάλε του GoT και το μυστήριο για το περιδέραιο νεότητας θα λυθεί στο spin off της σειράς που προετοιμάζεται, την βλέπουμε σε μια από τις αφίσες, να κάθεται -ντυμένη προς έκπληξη όλων- στη θέση της βασίλισσας.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι υπομονή και ούτως ή άλλως, κάτι μας λέει πως το HBO δεν θα σταματήσει να μας «πετάει» μικρά κοκκαλάκια με συγκαλυμμένα spoilers.

Άλλωστε, μην ξεχνάς και το moto της όγδοης και τελικής σεζόν…

It’s all for the Throne…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη gameofthrones (@gameofthrones) στις