Το έξυπνο κόλπο για να μην χαλάει ποτέ το σχήμα των φρυδιών σου

Άκου με και το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει.
Το έξυπνο κόλπο για να μην χαλάει ποτέ το σχήμα των φρυδιών σου

Του make-up artist Πέτρου Τσαμπούκου

Τα τελευταία 3 χρόνια το κεφάλαιο «φρύδια» έχει την τιμητική του.

Σε αντίθεση με τα πιο παλιά χρόνια που η μόδα απαιτούσε τα φρύδια λεπτά και αρκετά βγαλμένα, η τωρινή μόδα τα θέλει χοντρά , καλοσχηματισμένα και με έντονη καμπυλότητα.

Πολλές stars άλλαξαν το σχήμα των φρυδιών τους όπως οιKim Kardashian, Jennifer Lopez, Christina Aguilera και πολλές ακόμα ώστε να συμβαδίζουν με τα τωρινά δεδομένα σχήματος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup and lighting (@makeup__workshop__) στις

Αν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των γυναικών που συνήθιζε να τα βγάζει αρκετά και τώρα τα παχαίνεις, θα έχεις παρατηρήσει πως στη διάρκεια της ημέρας το σχήμα τους αλλοιώνεται.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτός είναι απλός: Iδρώτας και λιπαρότητα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario) στις

Αυτά τα δύο μαζί καταστρέφουν το υλικό που έχεις φορέσει. Αν λοιπόν θέλεις το σχήμα που θα δώσεις με το μολύβι ,τη σκιά η ακόμα και με το gel φρυδιών να είναι ανεξίτηλο ακολούθησε το ip μου. ”

Με ότι υλικό σου περισσέψει από την εφαρμογή του foundation σου πέρασε το στα φρύδια. Έπειτα, εφάρμοσε με ένα σφουγγαράκι ελάχιστη πούδρα από πάνω τους , απλά για να «κλειδώσεις» το αποτέλεσμα και στη συνέχεια εφάρμοσε κανονικά το προϊόν που έχεις επιλέξει για τον σχηματισμό τους’.

Με αυτόν τον τρόπο και τα προϊόντα θα γράφουν πιο καθαρά γιατί η επιφάνεια θα είναι matte αλλά και το σχήμα σου θα είναι τέλειο όλη την μέρα.

Άκου με και το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει.