Τα μόνα 6 beauty products που χρειάζεται να έχει το νεσεσέρ σου για να λάμπεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας

Και θα είσαι έτοιμη για κάθε ώρα της ημέρας.
Τα μόνα 6 beauty products που χρειάζεται να έχει το νεσεσέρ σου για να λάμπεις καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας

Της Μάρως Καρούση 

Θα απευθυνθώ σε σένα, στη φίλη μου που είναι έξω ένα γεμάτο δεκάωρο και σιγά μην μείνει με το μακιγιάζ που είχε από το πρωί χωρίς κανένα φρεσκάρισμα.

Επειδή, όμως, δεν μπορούμε να κουβαλάμε μαζί όλο το boudoir μας (καλά θα ήταν), η λύση είναι να ελαχιστοποιήσουμε τις ανάγκες μας όσο γίνεται περισσότερο.

Τι θα έλεγες αν μάθαινες πως μόλις 6 beauty products είναι αρκετά για να σε βοηθήσουν να λάμπεις όλη μέρα;

Ω ναι. Και ήρθε η ώρα να μάθεις ποια προϊόντα είναι εκείνα που χρειάζεται το νεσεσέρ σου.

#1 Αποσμητικό 

Ξεκινάμε φυσικά με τα θέματα της υγιεινής και το αποσμητικό μπαίνει στην κορυφή αυτών, αφού όταν περνάς τόσες ώρες εκτός σπιτιού χρειάζεσαι κάτι να σου δώσει μια φρεσκάδα.  

#2 Άρωμα 

Δεν χρειάζεται φυσικά να κουβαλάς όλο το μπουκάλι με το άρωμά σου μαζί, αφού μπορείς να προμηθευτείς από οποιοδήποτε μαγαζί, μικρά πλαστικά μπουκαλάκια ταξιδιού και να μεταφέρεις εκεί, μια ποσότητα από την κολόνια σου. 

Τα μόνα 6 beauty products που χρειάζεται να έχει το νεσεσέρ σου για να λάμπεις καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας

#3 Μολύβι χειλιών μαλακό 

Τι εννοώ; Ότι όλες επιμένουμε να πιστεύουμε πως ένα κραγιόν δεν πρέπει να λείπει ποτέ από την τσάντα μας. Ναι πολύ ωραία, αν όμως έχει περάσει ένα γεμάτο 5ωρο και το κραγιόν έχει πάει λίγο πάνω λίγο κάτω, λίγο δίπλα και λίγο παραδίπλα, χρειάζεσαι ένα μολύβι!

Ένα μαλακό μολύβι χειλιών με τη μύτη του οποίου θα σχεδιάσεις από την αρχή το περίγραμμά σου και θα γεμίσεις με το πλαϊνό του μέρος τα χείλη σου.

#4 Make up 

Δεν ανήκω στους fanw της πούδρας, ειδικά όταν είσαι όλη σου την ημέρα εκτός σπιτιού. Ένα απαλό και όχι με εφέ μάσκας προϊόν make up, είναι πάντα η καλύτερη επιλογή όταν θελήσεις να ανανεώσεις το μακιγιάζ σου.

#5 Μascara

Μπορεί το πρωί που έφυγες από το σπίτι να μην είχες όρεξη να φορέσεις mascara, όμως όσο περνούν οι ώρες και το μάτι αρχίζει και παίρνει την κατιούσα, είναι απαραίτητη. Έτσι, δύο στρώσεις αρκούν για να δώσουν στο βλέμμα σου την σπιρτάδα που του λείπει.

Τα μόνα 6 beauty products που χρειάζεται να έχει το νεσεσέρ σου για να λάμπεις καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας

#6 Ρουζ  

Must στοιχείο της καθημερινότητάς σου, αφού σου δίνει αυτό το fake εφέ της ξεκούρασης και της λάμψης, όσο εξαντλημένη και να είσαι. Εάν το πινέλο σου είναι εκτός του ρουζ σου, τύλιξε το με ένα σακουλάκι μιας χρήσης, καθώς δεν θέλεις με τίποτα να έρχεται σε επαφή με όλα τα μικρόβια που ενδεχομένως έχουν τα τοιχώματα του νεσεσέρ σου.  

Και είσαι έτοιμη!