Η make up artist της Rihanna μας παρουσιάζει το απόλυτα winter μακιγιάζ

Burgundy is the new black!
Η make up artist της Rihanna μας παρουσιάζει το απόλυτα winter μακιγιάζ

Του make up artist Πέτρου Τσαμπούκου

Κάθε μακιγιάζ της μας αφήνει έκπληκτους καθώς με το πέρασμα του χρόνου καταφέρνει να δείχνει όλο και πιο δροσερή συνδυάζοντας ένταση αλλά και μόδα με έναν δικό της ιδιαίτερο τρόπο.

Ο λόγος για την Rihanna  της οποίας επιμελείται το μακιγιάζ  αρκετά χρόνια τώρα η Pricilla Ono. Η διαφορετική Pricilla μάλιστα είχε παίξει και στο βίντεο κλιπ S&M της τραγουδίστριας λόγω της ανατρεπτικής εικόνας της. Η εικόνα αυτή σε συνδυασμό με το ταλέντο είναι αυτά που έκαναν την RiRi να πιστέψει τόσο στην Pricilla και να την έχει πλάι της σε κάθε βήμα.

Η εν λόγω μακιγιέζ είναι η Global makeup artist για το λανσάρισμα σειράς μακιγιάζ FENTY BEUATY που έχει ως δημιουργό -ποια άλλη;- τη Rihanna. Σε πρόσφατη δημοσίευση της η μακιγιέζ μας έδωσε μια φοβερή ιδέα για ένα άκρως burgundy makeup look που ξεχώρισα αμέσως μόλις το είδα.

View this post on Instagram

I got the $auce… cranberry sauce ??‍♀️

A post shared by Priscilla Ono (@priscillaono) on

Είναι τόσο απλό. Στα μάτια χρειάζεσαι δυο σκιές μια σκούρα σε burgundy απόχρωση και μία φωτεινή σκιά σε ροζ κοραλλί. Χρησιμοποίησε σε όλο το κινητό βλέφαρο την σκούρα σκιά και στην εσωτερική γωνία του ματιού εφάρμοσε την ανοιχτόχρωμη. Ελάχιστο ρoζ ρουζ.

Ολοκλήρωσε με μια χοντρή γραμμή eyeliner και ένα φούξια burgundy κραγιόν. Έτσι καταφέρνεις  να κάνεις το μακιγιάζ του χειμώνα εύκολα και γρήγορα.

Άσε που θα τους ξαφνιάσεις όλους με τις χρωματικές σου επιλογές!

View this post on Instagram

Thankful ?

A post shared by Priscilla Ono (@priscillaono) on