COPACABANA: To No1 Urban Pop συγκρότημα της χώρας οι REC, παρουσιάζει το Music Video για το απόλυτο hit του καλοκαιριού!

To απόλυτο hit του καλοκαιριού!
COPACABANA: To No1 Urban Pop συγκρότημα της χώρας οι REC, παρουσιάζει το Music Video για το απόλυτο hit του καλοκαιριού!

Το καλοκαίρι είναι εδώ (επιτέλους), το ίδιο και το επίσημο βιντεοκλίπ των REC για το COPACABANA που μόλις έκανε premiere στο YouTube. Μοναδικές αμμουδιές, καταγάλανα νερά και summer διάθεση, είναι μόνο λίγα από όσα θα δεις σε αυτό το βιντεοκλιπ.

Την σκηνοθεσία του summer music video υπογράφει για ακόμη μία φορά ο Alex Konstantinidis, ενώ για τις ανάγκες των γυρισμάτων το συγκρότημα και η εταιρία παραγωγής, ταξίδεψαν στην Εύβοια και στα Ν. Στύρα, με το videoclip να πραγματοποιείται υπο την αιγίδα του Δήμου Καρύστου.

Το COPACABANA κατάφερε από την 1η εβδομάδα κυκλοφορίας του να μπει στο Top20 των ραδιοφωνικών Airplays και σε λίγες ημέρες να ξεπεράσει τα 180.000 Spotify Streams, μπαίνοντας στις σημαντικότερες λίστες του, διανύοντας μια μοναδική πορεία επιτυχίας.

Ο Άρης, η Ξένια και ο Mike απολαμβάνουν την επιτυχία του COPACABANA και υπόσχονται μεγάλα εκρηκτικά live και για αυτό το Καλοκαίρι με το Summer Tour να έχει περισσότερους από 20 προορισμούς.