Μάσκα θρέψης και αναζωογόνησης με κρεμμύδι για τις φύτρες των μαλλιών σου

Θα τη δοκιμάσεις;
Μάσκα θρέψης και αναζωογόνησης με κρεμμύδι για τις φύτρες των μαλλιών σου
Unsplash

Το κρεμμύδι αποτελεί ένα λαχανικό το οποίο, αν και θέτει τα θεμέλια στα περισσότερα φαγητά και δε λείπει ποτέ από την κουζίνα μας, δε φημίζεται ιδιαίτερα για την ωραία μυρωδιά του, με αποτέλεσμα να καθίσταται απαγορευτικό όταν έχεις πλάνα για την ημέρα ή το βράδυ σου.

Ωστόσο, οι ευεργετικές του ιδιότητες για τον οργανισμό μας είναι γνωστές και μας κάνουν να του το συγχωρούμε. Άλλωστε, κανείς δεν είναι τέλειος…

Μια ακόμη σφαίρα στην οποία επεκτείνεται η δράση του είναι η ομορφιά και συγκεκριμένα τα μαλλιά μας. Οι φύτρες μας είναι συνήθως πιο λεπτές από τα υπόλοιπες τρίχες του κεφαλιού κι αδύναμες. Όχι, όμως, πια!

Τώρα μπορείς να τους δώσεις ζωή και τις ενισχύσεις ως προς την ανάπτυξή τους με την παρακάτω μάσκα, για την οποία θα χρειαστείς δύο μόνο υλικά:

  • 1 κρεμμύδι
  • 2 κ. σ. γιαούρτι

Κόψε ένα μέτριο κρεμμύδι στη μέση και πολτοποίησε το ένα κομμάτι στον τρίφτη. Στη συνέχεια πρόσθεσε το γιαούρτι και ανακάτεψέ τη καλά.

Μάσκα θρέψης και αναζωογόνησης με κρεμμύδι για τις φύτρες των μαλλιών σου

Unsplash

Με μια καθαρή και μικρή πετσέτα κάνε μασάζ με τη μάσκα που μόλις δημιούργησες στο περίγραμμα του κεφαλιού επιμένοντας στις ρίζες, ενώ μετά από 5 λεπτά αντί για την πετσέτα χρησιμοποίησε για την ίδια κίνηση το υπόλοιπο μισό του κρεμμυδιού.

Πλύνε καλά τα μαλλιά σου και κάθε ανεπιθύμητη μυρωδιά θα έχει εξαφανιστεί.

Το παρακάτω βίντεο θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ακριβώς τη διαδικασία:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Style (@style)