Φτιάξε μόνη σου την πιο εύκολη καλοκαιρινή αλογοουρά

Ό,τι χρειάζεσαι με αυτή τη ζέστη.
Φτιάξε μόνη σου την πιο εύκολη καλοκαιρινή αλογοουρά
Unsplash

Το καλοκαίρι έχει κάνει την εμφάνιση του δυναμικά και οι θερμοκρασίες είναι πολύ ανεβασμένες. Και τι μας ενοχλεί πολύ αυτές τις ημέρες καύσωνα;

Φυσικά τα μαλλιά μας που πέφτουν πάνω στους ώμους μας προσθέτοντας και άλλο φορτίο στον αυχένα μας και γενικότερα… στην ύπαρξή μας. Δεν είναι τυχαίο πως οι περισσότερες από εμάς, κάποιο καλοκαίρι πήραμε την απόφαση να κόψουμε κοντά τα μαλλιά μας.

Για να μην προβείς όμως σε τέτοιες πράξεις αναγκαστικά και το μετανιώσεις λίγο αργότερα, εδώ θα σου δείξουμε πως να κάνεις μόνη σου το πιο εντυπωσιακό χτένισμα του καλοκαιριού, που δεν είναι άλλο από την κλασική αλογοουρά στην πιο stylish εκδοχή της.

Η υπέροχη ponytail εκτός από δροσιά, θα σου χαρίσει και καλοκαιρινή αύρα. Επιπλέον, ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και μπορείς να την κάνεις από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ αλλά και στις πιο επίσημες εμφανίσεις σου.

Δεν χρειάζεται να έχεις φοβερές γνώσεις σχετικά με την κομμωτική, αρκεί απλά να έχεις ισιώσει καλά τα μαλλιά σου, να έχεις λακ αλλά και τσιμπιδάκια στο χρώμα τον μαλλιών σου.

Πώς να κάνουμε την σωστή αλογοουρά

  1. Ισιώνουμε πολύ καλά τα μαλλιά μας προς τα πίσω
  2. Μαζεύουμε τα μαλλιά μας ψηλά στο κεφάλι και περνάμε τις ρίζες με λακ.
  3. Χτενίζουμε προς τα πίσω τα σημεία στα οποία μπορεί να δημιουργηθούν βουναλάκια και με το άλλο χέρι πιάνουμε την αλογοουρά με λαστιχάκι.
  4. Βάζουμε τσιμπιδάκια στα τουφάκια που εξέχουν

Δεν είναι και τόσο δύσκολο τελικά, έτσι;