Jennifer Lopez – Ben Affleck | Είναι μαζί και το επιβεβαίωσαν με ένα φιλί

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε σε ένα ένα τρυφερό στιγμιότυπο.
Jennifer Lopez - Ben Affleck | Είναι μαζί και το επιβεβαίωσαν με ένα φιλί
Sony Pictures

Όσοι ήθελαν να δουν και πάλι μαζί την Jennifer Lopez και τον Ben Affleck -ή αλλιώς τους πολυσυζητημένους Bennifer!- πρέπει να είναι χαρούμενοι, μιας και μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα από τη στιγμή που είχαν αρχίσει να ακούγονται οι πρώτες φήμες περί σχέσης, οι δυο τους απαθανατίστηκαν να δίνουν ένα τρυφερό φιλί.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό PageSix, η JLo και ο άνδρας που την παίδεψε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο, μοιάζουν πολύ ερωτευμένοι, χωρίς να ενδιαφέρονται ιδιαίτερα να κρύψουν από τα αδιάκριτα βλέμματα την οικειότητά τους.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναρτήθηκε και ένα βίντεο που παρουσιάζει το ζευγάρι αγκαλιά, ενώ στον γύρω χώρο βρίσκονται τα παιδιά της τραγουδίστριας, γεγονός που αποδεικνύει πως η σχέση αυτή εκτός από σοβαρή, δεν είναι και πολύ… φρέσκια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeupcrayz (@makeupcrayz)

Στο People την περασμένη εβδομάδα, κάποιος από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού δήλωσε πως αυτή η σχέση έχει την απόλυτη έγκριση όλης της οικογένειας, με τη μητέρα της Λατίνας star να μην κρύβει την αδυναμία της στον παλιό έρωτα της κόρης της.

Όπως αναφέρεται, μάλιστα, η μαμά της Lopez είχε στεναχωρηθεί ιδιαίτερα όταν το ζευγάρι είχε χωρίσει την πρώτη φορά. H δε Jennifer είχε πέσει στα πατώματα, κάτι που έχει παραδεχτεί κιόλας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη day ✨ vsp editor ??‍? (@withlopezz)

Φαίνεται πως στην περίπτωση του Ben Affleck και της Jennifer Lopez δεν ισχύει το ρητό που λέει πως «όταν σπάει το γυαλί, δεν ξανακολλάει» και οι fans χαίρονται πολύ.

Σε αυτή την περίπτωση, 18 ολόκληρα χρόνια μετά τον χωρισμό, φαίνεται πως τα αισθήματα ξεχειλίζουν.

Μένει να δούμε αν αυτή η σχέση θα καταλήξει σε γάμο, καθώς την πρώτη φορά είχε διαλυθεί κυριολεκτικά ένα βήμα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας…