Το καινούργιο χρώμα μαλλιών της Lindsay Lohan είναι η προσθήκη που χρειάζεσαι στο καλοκαιρινό σου look

Ό,τι πρέπει για τις ηλιόλουστες ημέρες.
Το καινούργιο χρώμα μαλλιών της Lindsay Lohan είναι η προσθήκη που χρειάζεσαι στο καλοκαιρινό σου look

Η πιο χρωματιστή εποχή του χρόνου έφτασε και όπως κάθε χρονιά προετοιμαζόμαστε καταλλήλως ώστε το καλοκαιράκι να μας βρει ανανεωμένες, έτσι και φέτος κύριο μέλημά μας είναι η απόχρωση που θα πρέπει να έχουν τα μαλλιά μας.

Οι απόψεις πάντα διίστανται σε αυτό το δίλημμα που διχάζει όλο το γυναικείο, και όχι μόνο, πληθυσμό.

Οι μεν υποστηρίζουν πως τα σκούρα μαλλιά είναι πιο εντυπωσιακά μόλις οι ακτίνες τα λούσουν με φως, αφού ξεχωρίζουν από τη μάζα που συνηθίζει τείνει προς τις ξανθές επιλογές. Οι δε, από την άλλη, εμμένουν στην πάντα διαχρονική επιλογή ενός μπαλαγιάζ ή πειραματίζονται με ανταύγειες ή ακόμα και ολοκληρωτική αλλαγή χρώματος.

Σε όποια από τις παραπάνω κατηγορίες κι αν ανήκεις ένα είναι σίγουρο: Σήμερα θα ερωτευτείς μια καινούργια απόχρωση, η οποία θα μπει σίγουρα στη to-do list σου.

Ο λόγος για το καινούργιο hair colour της Lindsay Lohan, η οποία με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ξετρέλανε όλες τις ακολούθους της με την απόχρωση που ούτε μελί αλλά ούτε χάλκινη χαρακτηρίζεται.

Πιο συγκεκριμένα, θα μπορούσαμε να πούμε πως αποτελεί μια χρυσαφένια απόχρωση, η οποία γλυκαίνει και ζωντανεύει κάθε χαρακτηριστικό του προσώπου. Ιδανικό για λευκές επιδερμίδες, οι οποίες δεν έχουν προλάβει ακόμα να παραδοθούν γυμνές στα φιλιά του ήλιου, αλλά και για το μετέπειτα sunkissed μαύρισμά σου.

Αυτό το καλοκαίρι επίλεξε την αυθεντικότητα στην εμφάνισή σου με μια βαφή που θα αναδείξει το μελένιο σου χαμόγελο και τη χάλκινη ψυχή σου!

Όλα τα φλας στρέφονται στα μάτια…