Τα daisy nails θα δώσουν άλλο αέρα στο φετινό καλοκαίρι! Πάρε ιδέες

Μ' αγαπάει; Δε μ' αγαπάει; Εμείς, πάντως, το συγκεκριμένο trend το λατρέψαμε.
Τα daisy nails θα δώσουν άλλο αέρα στο φετινό καλοκαίρι! Πάρε ιδέες

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Ο ήλιος καίει, τα χρώματα ζωντανεύουν και κάθε καλοκαιρινή εικόνα ξυπνάει το βλέμμα μας με διάθεση που μας ανεβάζει στα ύψη.

Λίγο η προσμονή για την επαφή μας με την άμμο, λίγο το πιτσίλισμα του αλμυρού νερού και λίγο η ανάσα δροσιάς του αντηλιακού που ξεδιψάει την επιδερμίδα, το χαμόγελο δε λέει να σβήσει από το πρόσωπο.

Ωστόσο, λίγο πριν γεμίσεις ασφυκτικά τη βαλίτσα σου και πατήσεις στο πλοίο, μια στάση στον αγαπημένο σου nail expert επιβάλλεται. Φέτος, κάνε την αλλαγή, φέρε μια πνοή διαφορετικότητας στα άκρα σου και αφέσου στο girly mood.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα τάση που κάνει το γύρο του διαδικτύου, τα Daisy Nails, θα στολίσουν τα νύχια σου με το σχεδιασμένο λουλούδι που όλες αγαπάμε. Οι μαργαρίτες, μπορούν να είναι από διακριτικές έως και εκτυφλωτικές. Σε σύγκριση με άλλα λουλούδια πρεσβεύουν την απλότητα και το ρομαντισμό, ενώ δε δεσμεύουν καμιά σου εμφάνιση. Άλλωστε, ακόμα και οι πιο ατίθασες γυναίκες δε μένουν ασυγκίνητες από την χαριτωμένη εικόνα τους.

Με καμβά οποιοδήποτε φωτεινό, παστέλ ή διάφανο χρώμα, αποτελούν την εύκολη ζωγραφιά που ο/η expert σου θα σχεδιάσει και μην ανησυχείς για το χρόνο, σε 5 λεπτά θα είσαι έτοιμη.

Extra Tip: Προσπάθησε να αποφύγεις τα έτοιμα αυτοκόλλητα και να διαλέξεις τη φυσική ατέλεια.

Glittery

Τρυφερό άγγιγμα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kiki Tales ? Federica Colombo (@kikitales)

Yellow love

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη UALA Greece (@uala_gr)

Τι σε εκφράζει περισσότερο;