Nude mani | Οι χρυσές λεπτομέρειες που θα το απογειώσουν

Τρία touch of gold nail designs.
Nude mani | Οι χρυσές λεπτομέρειες που θα το απογειώσουν
instagram/stateofelliott

Οι nude αποχρώσεις που επιλέγουμε για τα νύχια μας αν και αποτελούν αγαπημένη συνήθεια για πολλές γυναίκες, οι οποίες προτιμούν το μινιμαλισμό, ορισμένες φορές δίνουν την αίσθηση πως κάτι τους λείπει.

Από την άλλη, η χρωματολογία που συναντάμε κάθε φορά στην επίσκεψη μιας τεχνίτριας μας εντυπωσιάζει με χρώματα που δε τολμούμε ποτέ να διαλέξουμε αφού, αν και πολύ όμορφα, η έντασή τους φαντάζει too much για καθημερινή χρήση.

Τα παρακάτω σχέδια έρχονται να δώσουν λύση σε αυτό το δίλημμα και να σε κάνουν να νιώσεις πως αυτήν τη φορά έκανες τη διαφορά, ανανέωσες το στυλ των άκρων σου και ακούμπησες το άγγιγμα της χλιδής πάνω σου, όπως ακριβώς σου ταιριάζει.

Διακριτικά και κομψά.

Ρόμβοι

Το αμυγδαλωτό σχήμα έχει, πλέον, καθιερωθεί και, μάλιστα, αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό. Με γαλακτερή βάση, στην οποία υπερισχύει το ροζ και ρόμβο από χρυσό και λευκό, η λεπτότητα αποκτάει νόημα.

Marble print

Η μαρμάρινη επιφάνεια αποπνέει αρχοντιά, καθαριότητα και τάξη. Τι θα γινόταν εάν περιχύναμε στη βάση λίγη χρυσόσκονη; Η εικόνα θα χαρίσει τη δική της επεξήγηση. Ιδανικό για τα δροσερά καλοκαίρια, αλλά και τις παγωμένες τσάρκες του χειμώνα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elina_ Mel (@elina.nails.art)

Ένα κόσμημα τα χέρια σου

Η εναλλαγή λάμψης και ματ υφής θα εντείνουν το μανικιούρ σου, το οποίο θα κοσμεί το χέρι σου με τρόπο φανταστικό, τόσο που κανένα δαχτυλίδι ή επιπρόσθετο διαμάντι δε θα χρειάζεται να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Οι ιδέες πολλές και οι τρόποι υλοποίησής τους ακόμα περισσότερες.

Βάλε φαντασία και σχεδίασε το επόμενο mani.