Express french mani | Κάν’ το μόνη σου με απόλυτη ακρίβεια

Ένα κόλπο που τα «βάζει» ακόμα και με τους καλύτερους nail experts.
Express french mani | Κάν' το μόνη σου με απόλυτη ακρίβεια
Instagram / alananailstudio

Γαλλικό manicure. Μια τεχνική που αγαπήθηκε περισσότερο από κάθε άλλη και εδραιώθηκε στις καρδιές γυναικών όλων των ηλικιών και όλων των στυλ.

Δυστυχώς, πρόκειται για την τεχνική εκείνη που δε μπορείς εύκολα να εφαρμόσεις με τα χεράκια σου υπό την ίδια ακρίβεια που ένας επαγγελματίας μπορεί. Ίσως το γεγονός της δυσκολίας της, το οποίο την κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερη μας αλλά και η ομορφιά της να την έχουν αναδείξει σε μεγάλο βασιλιά στο λαμπερό κόσμο των νυχιών.

Με προσοχή στη λεπτομέρεια, κομψότητα, φινέτσα και καθαριότητα, τώρα μπορείς να πετύχεις την πλέον δυσκολότερη τεχνική και να αναδείξεις τα άκρα σου σε κόσμημα.

Σπιτικό γαλλικό; Ω ναι!

Βάψε τα νύχια σου με μια «ήσυχη» απόχρωση και στη συνέχεια πρόσθεσε στην εσωτερική πλευρά του χεριού σου μια ποσότητα βερνικιού από το χρώμα που η γραμμή σου επιθυμείς να έχει.

Τέλος, βούτα ελαφρώς τα άκρα των νυχιών σου στο χρώμα που έχεις στην παλάμη σου και το γαλλικό σου είναι έτοιμο!

Προσοχή στο σχήμα να είναι τετράγωνο για το συγκεκριμένο τρικ και η ποσότητα να μην είναι πολύ παχιά, διότι θα αργήσει πολύ να στεγνώσει. Όσο για τους συνδυασμούς, φέτος παίξε με την πιο παιχνιδιάρικη παλέτα!

Το παρακάτω βίντεο θα σου δείξει ακριβώς τον τρόπο.