Η μοναδική συνήθεια που δεν πρόκειται να σου συγχωρήσει ποτέ κανένας άνδρας

Μπες στη θέση του και κατάλαβε πως έχει δίκιο.
To ιδανικό χρώμα για το πρώτο καλοκαιρινό πεντικιούρ της χρονιάς

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Ένας ερωτευμένος άνδρας μπορεί να ανεχτεί πάρα πολλά πράγματα. Μπορεί να καταρρίψει χιλιάδες «εγώ ποτέ» του παρελθόντος, μπορεί να σταματήσει να υποστηρίζει φανατικά χιλιάδες θεωρίες και μπορεί να κάνει πράγματα που μέχρι πρότινος τα έβλεπε στους άλλους και τα κορόιδευε.

Ναι, η αλήθεια είναι πως ένας ερωτευμένος άνδρας είναι σαν ένα μικρό παιδί, που ενθουσιάζεται, χαίρεται και θυμώνει εύκολα. Δύσκολα λοιπόν, ένας άνδρας που έχει «δαγκώσει τη λαμαρίνα»μαζί σου θα καταφέρει να βάλει τη λογική μπροστά και να σε χωρίσει για οποιοδήποτε παράπτωμα σου.

Εκτός από ένα.

Κανένας άνδρας δεν θα καταφέρει ποτέ να διαχειριστεί τη φιλική σχέση που έχεις καταφέρει εσύ να χτίσεις με τον πρώην σου. Ο πρώην πάντα θα είναι ο κίνδυνος, το κόκκινο πανί και ο λόγος που θα χάσει το αγόρι σου τον ύπνο του.

Αν λοιπόν έχεις κάνει τον πρώην σου, φίλο, πρέπει να ξέρεις πως θα είναι δύσκολο να το αποδεχτεί ο επόμενος σύντροφός σου, καθώς όσες κουβέντες και αν κάνεις, όσες εξηγήσεις και αν του δώσεις, εκείνος θα σε κάνει πάντα εικόνα μαζί του σε πολύ προσωπικές στιγμές ή θα θεωρεί πως τρέφεις ακόμα συναισθήματα. Και αν όχι εσύ, τότε σίγουρα εκείνος.

Η μοναδική συνήθεια που δεν πρόκειται να σου συγχωρήσει ποτέ κανένας άνδρας

Όσο και αν τα έχεις ξεκαθαρίσει εσύ στο κεφάλι σου, σκέψου πώς θα ένιωθες εσύ αν μάθαινες πως η κολλητή φίλη του αγοριού σου ήταν κάποτε μαζί του.

Κάπως έτσι λύνονται οι ενδοιασμοί, σωστά; Και τώρα πρέπει να σκεφτείς για ποιο λόγο έκανες φίλο τον πρώην σου….