Τρεις «χρυσές» μαμαδίστικες συμβουλές για τους άντρες που δε θα χάσουν ποτέ την αξία τους

Είναι «μανούλες» και σε αυτά.
Τρεις «χρυσές» μαμαδίστικες συμβουλές για τους άντρες που δε θα χάσουν ποτέ την αξία τους

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Το κεφάλαιο «αρσενικά» θα αποτελεί για πάντα εκείνο στο οποίο θα διαβάζουμε με προσοχή κάθε παράγραφο, κάθε αράδα, κάθε στίχο. Αυτό, στο οποίο θα προσπαθούμε να αποκρυπτογραφούμε κάθε μυστήρια έννοια και που θα μας προετοιμάζει για το επόμενο βήμα, γιατί πάντα θα υπάρχει ένα.

Ωστόσο, όσες ερωτήσεις κι αν συσσωρεύονται από άγνωστες λέξεις, ξέρουμε πολύ καλά πως από τη μαμά δε μπορείς ποτέ να κρυφτείς.

Γιατί να το κάνεις, άλλωστε, αφού έχει τη μαγική συνταγή για να απαλύνει τον πόνο, να μετριάσει τον ενθουσιασμό, να προστατέψει από τη αφέλεια και, φυσικά, διαθέτει αυτήν την έκτη αίσθηση χάρη στην οποία ποτέ δεν πέφτει έξω.

Όσο κι αν οι γενιές αλλάζουν, τα πρότυπα διαφοροποιούνται και λάθη και σωστά αμφισβητούνται, η μανούλα θα μιλήσει με γνώμονα την εμπειρία και την αγάπη της, που όμοια με εκείνη στον κόσμο ολάκερο δεν έχει.

Σημείωσε τις επόμενες συμβουλές στο ημερολόγιο της καρδιάς σου και go for it girl!

«Αυτός να σε κυνηγάει κι όχι εσύ»

Σίγουρα κάτι σου θυμίζει. Εκ πρώτης επαφής μπορεί να σκεφτείς πως πρόκειται για μια εγωιστική προσέγγιση, ωστόσο, αυτή η πεποίθηση θέλει τη γυναίκα να απολαμβάνει το ενδιαφέρον και τη φροντίδα του άντρα, με εκείνον να χαίρεται τα τσαχπίνικα τερτίπια της.

Πρόκειται για μια συνήθεια που κρατάει τη σπίθα ζωντανή, το παιχνίδι σε εγρήγορση και το φλερτ ατέρμονο.

Τρεις «χρυσές» μαμαδίστικες συμβουλές για τους άντρες που δε θα χάσουν ποτέ την αξία τους

«Τελείωσαν οι άντρες;»

Ναι, εκείνη τη στιγμή δε θέλεις να το ακούσεις, αλλά με μια δεύτερη σκέψη θα αντιληφθείς την ουσία. Εάν τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά όσο περίμενες κι αν δεν είναι αυτός ο ένας που έψαχνες, δε σημαίνει πως θα πρέπει να μένεις κολλημένη στα ίδια λημέρια προσπαθώντας με το ζόρι να το κάνεις να λειτουργήσει.

Εκεί έξω υπάρχει ο ιδανικός, αυτός που είναι κομμένος και ραμμένος για σένα και σε περιμένει. Κάθε τέλος και μια νέα αρχή που λένε…

«Τσιγκούνης στα χρήματα, τσιγκούνης στα συναισθήματα»

Πέρα από τον ρομαντισμό και την αγάπη, εκείνο στο οποίο πάντα μια μητέρα στέκεται είναι η οικονομική κατάσταση του άντρα. Όχι ως προς την ωφελιμιστική πλευρά αλλά ως προς εκείνη της ισορροπίας ανάμεσα στη σχέση του ζευγαριού, αποφεύγοντας έντονες διαφορές.

Η φειδωλή πλευρά του χαρακτήρα δηλώνει εγωισμό και σίγουρα αυτή η μάστιγα εξαπλώνεται και στον έρωτα και τα συναισθήματα.

Να την ακούς τη μαμά!