Το μαγικό προϊόν που υπόσχεται να εξαφανίσει την κοκκινίλα από τα καστανά μαλλιά

Γιατί και οι μελαχρινές έχουν ψυχή!
Το μαγικό προϊόν που υπόσχεται να εξαφανίσει την κοκκινίλα από τα καστανά μαλλιά

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Στον πολύχρωμο κόσμο της χρωματολογίας των μαλλιών οι μεγαλύτερες απαιτήσεις προέρχονται από την κατηγορία του ξανθού. Ίσως οι ανάγκες από τις κατεστραμμένες άκρες να επιτάσσουν την άμεση λύση, με αποτέλεσμα οι εταιρίες περιποίησης αλλά και οι colour experts να ανακαλύπτουν συνεχώς νέους τρόπους αντιμετώπισης του ξανθού Γολγοθά.

Από την άλλη πλευρά, όμως, υπάρχει και το αιώνιο πρόβλημα των μελαχρινών, οι οποίες, νιώθοντας παραμελημένες αναζητούν λύση στην κοκκινίλα, την οποία δύσκολα μπορούν να αποφύγουν.

Αποφεύγεις το σοκολατί, ακριβώς γιατί αντιπαθείς το ζεστό, πορτοκαλί εφέ που εκείνο ξεδιπλώνει μόλις συναντήσει μια ακτίνα φωτός; Κι όμως, ορισμένες φορές δεν φταίει μόνο η λάθος επιλογή βαφής. Η τρίχα μας μπορεί να έχει την προδιάθεση να κοκκινίζει υπό οποιαδήποτε απόχρωση και κάπου εκεί το παιχνίδι δυσκολεύει ακόμα περισσότερο.

Η εταιρία Fanola έρχεται να χαρίσει χαμόγελα με το σαμπουάν, το οποίο θα πάρει μακριά κάθε πορτοκαλί ίχνος και θα το αντικαταστήσει με φυσικούς σταρένιους και σαντρέ τόνους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fanola | Made In Italy (@fanola)

H τιμή του; Είναι στα 12€.

Ιδανική επιλογή για το lockdown, καθώς δε θα ξεχάσεις ποτέ να το χρησιμοποιήσεις αφού δεν αποτελεί ένα επιπρόσθετο προϊόν περιποίησης αλλά το ίδιο το σαμπουάν σου.