Nail trends 2021: Οι έντονες χρωματικές αντιθέσεις που θα λατρέψουμε φέτος

Αυτό σίγουρα δεν το περιμέναμε.
Nail trends 2021: Οι έντονες χρωματικές αντιθέσεις που θα λατρέψουμε φέτος

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Η νέα χρονιά έχει μπει δυναμικά για τον κόσμο των nail trends με τα πιο φανταχτερά χρώματα αλλά και σχέδια να πρωταγωνιστούν, προκαλώντας μας ιδιαίτερη έκπληξη.

Η ελπίδα για το τέλος της καραντίνας και τη συνέχεια της ζωής μας από εκεί που έμεινε υπάρχει ακόμα και γι’ αυτόν τον λόγο δεν έχουμε παρά να… ψαχαουλέψουμε τις νέες τάσεις στα νύχια.

Τι θα έλεγες να ξεκινήσεις να σχεδιάζεις το wish list σου κρατώντας φυλαγμένα τα νύχια που θα φτιάξεις κατά τη διάρκεια του 2021;

Οι αιώνιοι «αντίπαλοι»

Ροζ και γαλάζιο συνυπάρχουν αρμονικά. Προσπάθησε να προσδιορίσεις τι ακριβώς αντιπροσωπεύει το μοτίβο αυτό και θα δεις πως τελικά η εφευρετικότητα αλλά και η φαντασία μπορούν να χτίσουν ολόκληρα βασίλεια!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ????? ??? (@nails.bab)

Classy animal print

Το animal print δεν ήταν ποτέ πιο κομψό. Ο μινιμαλισμός το περιορίζει κατά μήκος του νυχιού, αναδεικνύοντας το υπέροχο αμυγδαλωτό σχήμα που πλέον δεσπόζει εμφατικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Morgan (@nailsandmog)

Παιχνίδι και χαρά

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά αλλά στα νύχια μας…

Κάθε φορά που ο καιρός δε θα φοράει τα καλά του ρίξε μια ματιά στα νύχια σου και ονειρέψου ότι χάνεσαι ανάμεσα σε αυτά τα σύννεφα και το γαλάζιο που θα σε γεμίσει με στόχους, ενέργεια και το λούσιμο από το φως του ήλιου.

Σου φαίνονται διαφορετικά από τα συνηθισμένα; Ίσως αυτό να ταιριάζει με την πραγματικότητα που ζούμε…