Τρία στοιχεία που προδίδουν πως δεν είσαι με τον άντρα της ζωής σου

Αν τικάρεις έστω και ένα κουτάκι, δεν είσαι με εκείνον που θα περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου.
Τρία στοιχεία που προδίδουν πως δεν είσαι με τον άντρα της ζωής σου

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Σε μια κοινωνία η οποία όσο περνούν τα χρόνια γίνεται όλο και πιο κυνική, ο έρωτας θα είναι πάντα το συναίσθημα που θα τα καταλύει όλα. Ο έρωτας, η αγάπη και αυτή η αίσθηση πως είσαι δυνατή, ανίκητη και έτοιμη να κατακτήσεις όλο τον κόσμο, αφού είσαι μαζί του. Με αυτόν τον έναν και τον μοναδικό.

Είναι όμως ο σύντροφός σου ο ένας και ο μοναδικός για σένα ή έχεις μπερδευτεί λιγάκι; Μήπως αυτό που αισθάνεσαι είναι συνήθεια και έχεις εφησυχαστεί σε μια σχέση που δεν έχει μέλλον;

Όλα αυτά τα ερωτήματα μπορεί να φαντάζουν ρητορικά, η αλήθεια, όμως, ίσως είναι πολύ διαφορετική.

Ιδού τα τρία στοιχεία που θα πρέπει να σε κάνουν να καταλάβεις πως εκείνος… δεν είναι ο άνδρας της ζωής σου.

Δεν θεωρείς πως είναι ο κατάλληλος πατέρας για τα παιδιά σου

Αρχίσαμε λίγο ζόρικα, όμως αυτό είναι το βαρόμετρο μιας σχέσης που οδηγείται στον γάμο. Ο άνδρας της ζωής μας, εκείνος με τον οποίο θέλουμε να περάσουμε την υπόλοιπη ζωή μας μαζί του, πρέπει να σκεφτόμαστε πως θα είναι και ο ιδανικότερος πατέρας για τα παιδιά μας.

Αν οποιαδήποτε άλλη σκέψη βασανίζει το μυαλό σου, πρέπει να ξέρεις πως δεν είσαι με τον κατάλληλο. Εξάλλου, τα παιδιά είναι η φυσική εξέλιξη ενός μεγάλου έρωτα, αλλιώς δύσκολα τα πράγματα για την συνέχεια της σχέσης μας στο μέλλον.

man walking on brown sand

Τον συγκρίνεις με τους πάντες

Όταν μπαίνουμε στη διαδικασία να συγκρίνουμε τον σύντροφό μας με τον πρώην μας, τον συνάδελφο, τον πατέρα μας ή τον άντρα της κολλητής μας σημαίνει πως δεν μας κάνει. Τον ιδανικό σύντροφο τον έχεις σε εξέχουσα θέση στην καρδιά και το μυαλό και δεν μπορείς για κανέναν λόγο να τον αντιπαραβάλεις με κανέναν άλλο.

«Καλός είναι, αλλά…»

Αν κάπου την πατάμε όλες οι γυναίκες, είναι στην πεποίθησή μας πως θα αλλάξουμε τον σύντροφό μας στο μέλλον. Πως έχουμε τη δύναμη να τον κάνουμε κάτι άλλο από αυτό που είναι για να μας αρέσει περισσότερο.

Κι όμως, οι άνθρωποι δεν αλλάζουν και καλό είναι να μην αλλοιώνουν τους χαρακτήρες τους για να είναι μαζί μας. Αν λοιπόν, σκέφτεσαι πως με κάποιες μικρές αλλαγές θα γίνει ο τέλειος σύζυγος, λυπάμαι αλλά δεν θα γίνει και δεν οφείλει να γίνει.

Αν «βλέπεις» τον εαυτό σου σε μια από τις παραπάνω φράσεις, μάλλον έχεις μια σχέση που καλό θα ήταν να μην καταλήξει σε γάμο.

Μήπως να το ξανασκεφτείς;