Το ‘χουν στο αίμα τους: Τα 5 ανδρικά ονόματα με τη μεγαλύτερη επιτυχία στις γυναίκες

Κορίτσια, συμφωνούμε όλες, σωστά;
Το 'χουν στο αίμα τους: Τα 5 ανδρικά ονόματα με τη μεγαλύτερη επιτυχία στις γυναίκες
Pixabay

«Πολλά μπορείς να καταλάβεις από το όνομα ενός άνδρα», λένε οι έμπειρες φίλες μας και άδικο δεν έχουν. Γιατί όπως υπάρχει η λίστα με τα πιο άπιστα ανδρικά ονόματα, έτσι υπάρχει κι εκείνη με τα ονόματα ανδρών που έχουν την τιμητική τους στο γυναικείο φύλο.

Και με αυτήν ακριβώς θα ασχοληθούμε σήμερα.

Σύμφωνα με το γυναικείο κοινό, 5 είναι τα πιο γοητευτικά ονόματα ανδρών τα οποία δίνουν αυτό το… κάτι παραπάνω απογειώνοντας τις μετοχές των αρσενικών.

Πάει κάπου το μυαλό σας;

Γιώργος

«Όπου Γιώργος και μάλαμα» λέει το άσμα και όπως δείχνουν τα πράγματα, οι γυναίκες τείνουμε να επιβεβαιώσουμε τα λόγια του τραγουδιού. Γιατί μπορεί να μην ξέρουμε αν οι Γιώργηδες είναι μάλαμα, μέλι, πάντως, έχουν σίγουρα!

Αλήθεια, πόσες φίλες έχεις που λάτρεψαν έναν Γιώργο;

Αλέξης

Όχι Αλέξανδρος. Αλέξης. Μας είναι αδιάφορο αν προέρχεται από το Αλέξανδρος ή το Αλέξιος, καθώς το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Το όνομα αυτό έχει συνδεθεί με πολύ -με πάρα πολύ!- ωραίους άνδρες και όσο να πεις τη γοητεία του την έχει.

Ακόμα αμφιβάλλεις;

Άρης

Ο Θεός του Πολέμου έκανε το θαύμα του και ο Άρης εν έτει 2020 φέρεται να έχει ένα όνομα το οποίο προδιαθέτει πολύ θετικά τις γυναίκες.

Μάνος

Ο Μάνος θεωρείται «κακό παιδί». Χωρίς κανείς να μπορεί να προσδιορίσει τον λόγο. Tο όνομα αυτό αν και μικρό στο μάτι, θεωρείται από τα πολύ μπρουτάλ, με αποτέλεσμα οι άντρες που ακούν σε αυτό, να παίρνουν εύκολα προβάδισμα στη «μάχη» τους με άλλους. Αχ κύριε Μάνο…

Ορέστης

Αρχαιοελληνικό και πολύ εύηχο, δεν πάσχισε στο ελάχιστο να μπει στη λίστα με τα πλέον γοητευτικά ανδρικά ονόματα. Ίσως οφείλει μεγάλο μέρος της επιτυχίας του στο γεγονός πως είναι αρκετά σπάνιο.

Εσύ πού ρίχνεις την ψήφο σου;