Μπορεί (και) το φετινό Πάσχα να διαφέρει από τα υπόλοιπα, όμως κάποιες συνήθειες δεν θα εκλείψουν ούτε φέτος. Θα φάμε υπερβολικά, θα πιούμε όσο αντέχουμε,  απλά θα είμαστε λιγότεροι στο τραπέζι.

Ένα από τα πράγματα που δεν θα στερηθούμε φυσικά είναι το υπέροχο έθιμο, το άθλημα των γιορτών θα μπορούσαμε να πούμε, το τσούγκρισμα του αυγού.

Πώς θα καταφέρεις να… επιβιώσεις και να βγεις νικήτρια στο τσούγκρισμα;

Σου έχουμε εμείς τη λύση. Δεν θα μιλήσουμε για τις τεχνικές κρατήματος του αυγού και τις άλλες ζαβολιές που όλοι έχουμε ακούσει και ποτέ δεν πιάνουν. Εδώ θα σου μιλήσουμε για τον άχαστο και εύκολο τρόπο που δεν θα σε εκθέσει.

Δεν θέλει κόπο! Το κόλπο για να σπάσεις όλα τα αυγά σήμερα

Πάρε το ήδη βαμμένο αυγό σου, φόρα τα γάντια σου και πέρνα με το σπρέι του γκράφιτι το «υπέρ-αυγό» τρεις στρώσεις. Αυτές οι στρώσεις θα σκληρύνουν το τσόφλι του αυγού τόσο που θα μοιάζει με ξύλινο.

Προσοχή! Όταν τελειώσει η μάχη και σου έρθει η λιγούρα, πάρε και φάε ένα από τα ταπεινά και… ήδη σπασμένα αυγά του τραπεζιού γιατί το δικό σου -καταλαβαίνεις πως- δεν θα τρώγεται. Γιατί στην καλύτερη περίπτωση θα σου προκαλέσει δηλητηρίαση.

Καλή επιτυχία!