Χωρίς πόνο! 4 απλά tips για να βγάλεις (σωστά) τα φρύδια σου στο σπίτι

Δεν είναι και τόσο δύσκολο τελικά!
Χωρίς πόνο! 4 απλά tips για να βγάλεις (σωστά) τα φρύδια σου στο σπίτι

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Δεν είμαστε όλες επιδέξιες στο να βγάζουμε τα φρύδια μας, ιδιαίτερα αν δεν έχουμε εξασκηθεί πολύ σε αυτό. Οι μέρες της καραντίνας είναι πολλές και θα ακολουθήσουν κι άλλες, όμως αυτό δεν πρέπει να σε αγχώνει.

Υπάρχουν τρόποι να «καθαρίσεις» τα φρύδια σου μόνη στο σπίτι, αρκεί να γνωρίζεις τα tips που δεν θα καταστρέψουν το σχήμα των φρυδιών σου. Διότι αφενός δεν χρειάζεται να μας βλέπει ο σύντροφός μας απεριποίητες και αφετέρου γιατί θα κάνει καλό στην επιβαρυμένη ψυχολογία μας.

Προσοχή! Δεν θα αποπειραθούμε στο σπίτι να αλλάξουμε σχήμα στα φρύδια μας. Για αυτό υπάρχουν οι ειδικοί και καλό θα ήταν να μην ρισκάρουμε. Εμείς θα αφαιρέσουμε τις τριχούλες που βγαίνουν στην κάτω πλευρά των φρυδιών μας και μας κάνουν να μη θέλουμε να κοιταζόμαστε σε καθρέφτη.

Μόνο μετά το μπάνιο

Πάντα βγάζουμε τα φρύδια μας μετά το μπάνιο καθώς το ζεστό νερό ανοίγει τους πόρους του δέρματος, κάνοντας πιο εύκολη τη δουλειά μας και κυρίως χωρίς πόνο.

Προσοχή στο τσιμπιδάκι

Καλό είναι να επιλέγουμε το τσιμπιδάκι με λοξό τελείωμα γιατί έτσι αποφεύγονται τα μικροατυχήματα που έχουμε συνηθίσει να παθαίνουμε με το κανονικό.

Ο καθρέφτης

Κοιτάμε τα φρύδια μας σε κανονικό καθρέφτη και όχι σε μεγεθυντικό. Ο καθρέφτης που μεγαλώνει τα χαρακτηριστικά μας, μας κάνει να υπερβάλλουμε στην αφαίρεση τριχών με κίνδυνο να το παρακάνουμε.

Βουρτσάκι φρυδιών

Με ένα βουρτσάκι φρυδιών σήκωσε τα φρύδια σου προς τα πάνω ώστε να ξεχωρίσεις τις τρίχες που εξέχουν και να μην έχεις κανένα απρόοπτο ατύχημα.

Καλό είναι την ώρα που θα πάμε να φτιάξουμε τα φρύδια μας να είμαστε σε ήρεμη και καλή διάθεση για να αποτραπούν οι αστοχίες καθώς γυναίκες είμαστε και όλες ξέρουμε που ξεσπάμε όταν έχουμε τα νεύρα μας…