Διακοπές μετά τον Δεκαπενταύγουστο; Ώρα για summer manicure – Οι καλύτερες ιδέες

Για σένα που οι διακοπές ξεκινούν τώρα!
Διακοπές μετά τον Δεκαπενταύγουστο; Ώρα για summer manicure - Οι καλύτερες ιδέες

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Και έρχεται επιτέλους η ώρα των διακοπών και για εσένα, που επέλεξες -ή απλά δεν μπορούσες να κάνεις διαφορετικά- να πάρεις την άδειά σου μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

Όπως σίγουρα θα γνωρίζεις, δυο – τρεις μέρες νωρίτερα πρέπει να «κλείσεις» όλες τις υποθέσεις που αφορούν στην εξωτερική σου εμφάνιση πριν σαλπάρεις για κάποιο νησί.

Και τα tasks σου δεν είναι λίγα: Να κάνεις ρίζα στο μαλλί, να γίνει η αποτρίχωση σωστά και φυσικά να εξασφαλίσεις τα περιποιημένα και εντυπωσιακά νύχια που όλες αγαπάμε.

Αυτό το καλοκαίρι το neon, τα γεωμετρικά σχήματα, το γαλλικό με χρώμα αλλά και τα summer σχέδια (αστεράκια, φρουτάκια, κοχύλια) σε διάφανο ή nude φόντο είναι ότι πιο h o t.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ???? ? (@johanna_emii) στις

Μια ακόμη τάση για το πιο in fashion manicure του καλοκαιριού είναι το διαφορετικό χρώμα σε κάθε νύχι για τις πιο τολμηρές και οι pastel αποχρώσεις για το πιο classy αποτέλεσμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Saori Sato (@saronail_saro) στις

Φυσικά, πάντα στη μόδα θα είναι τα χρώματα του καλοκαιριού όπως το μπλε, το σιέλ, το κίτρινο, το πορτοκαλί και το πράσινο, την ώρα που τον θρόνο του αγαπημένου χρώματος των γυναικών χειμώνα-καλοκαίρι θα κατέχει για πάντα το λευκό και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KrisztiKörömKuckó (@_k_krisztinails_) στις

Το μαύρο αυτές τις μέρες καλό θα είναι να «καθίσει στον πάγκο», αφού έχουμε όλο τον χειμώνα μπροστά μας για να το τιμάμε.

Όποιο χρώμα ή σχέδιο αγαπάς περισσότερο είτε σε κοντό είτε σε μακρύ νύχι, κοίτα να το ευχαριστηθείς καθώς αυτές τις ημέρες οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kateryna Demir Protez Tırnak (@kateryna_demir) στις

Άλλωστε το manicure μας πάντα θα αποτελεί την πιο οικονομική ψυχοθεραπεία μας.