Το απόλυτο καλοκαιρινό wet look σε 2 μόλις βήματα

Θα χρειαστείς ελάχιστο χρόνο.
Το απόλυτο καλοκαιρινό wet look σε 2 μόλις βήματα
Unsplash

Έστω πως η ώρα είναι περασμένη και σε παίρνει η φίλη σου να σε καλέσει σε ένα πάρτι. Θες να πας προφανώς, όμως, πρέπει να βιαστείς γιατί σε λιγότερο από ένα τέταρτο θα περάσει να σε πάρει.

Όλα φτιάχνονται, καλή θέληση να υπάρχει. Θα φορέσεις το black mini dress σου που θα είναι πάντα εκεί, ειδικά για αυτές τις περιπτώσεις ή ακόμα και ένα τζιν με ένα top.

Με τα μαλλιά όμως τι κάνουμε; Γιατί τέτοια ώρα ούτε να λουστείς προλαβαίνεις και όπως και να το κάνουμε η κομμωτική δεν είναι το αγαπημένο σου… σπορ. Λύση υπάρχει και λέγεται wet look!

Το βλέπεις πολύ συχνά στο κόκκινο χαλί, οι πρωταγωνίστριες του Hollywood το αγαπάνε και καλά κάνουν. Αγάπησε το και εσύ γιατί είναι εύκολο.

Το απόλυτο καλοκαιρινό wet look σε 2 μόλις βήματα

Βήμα 1ο

Αν έχεις ίσια μαλλιά, πρέπει να χτενίσεις τα μαλλιά σου προς τα πίσω και να απλώσεις ένα λαδάκι (που όλες έχουμε στο νεσεσέρ μας) από τη ρίζα ως την άκρη. Με μια χτένα συνεχίζεις να χτενίζεις προς τα πίσω και προσθέτεις ένα gel για wet look.

Σε περίπτωση που έχεις σγουρά η σπαστά μαλλιά τα βήματα είναι τα ίδια απλά μπορείς στο τέλος να χρησιμοποιήσεις τσιμπιδάκια ώστε να είσαι σίγουρη πως θα «σταθούν» εκεί πίσω και δεν θα κάνει την εμφάνισή της κάποια άναρχη τούφα.

Βήμα 2ο

Και στις δύο περιπτώσεις «κλειδώνεις» το χτένισμα με λακ και είσαι έτοιμη.

Bonus

Προσθέτεις λίγο κόκκινο κραγιόν με το οποίο το στυλ σου θα απογειωθεί και φοράς το πιο όμορφο χαμόγελό σου.

Κανείς δεν θα καταλάβει πως ήσουν έτοιμη για ύπνο λίγη ώρα πριν…