Κορίτσια, προσοχή: Οι τρεις τύποι ανδρών που ενώ φαντάζουν ιδανικοί, είναι ακριβώς το αντίθετο

Προσέχουμε για να έχουμε.
Παγκόσμια Ημέρα Άνδρα: Τα στερεότυπα που ήρθε η ώρα να σπάσουν

Της Μάρως Καρούση 

Το μόνο σίγουρο στο κεφάλαιο των ραντεβού και των σχέσεων είναι πως δεν γνωρίζουμε μόνο έναν τύπο άντρα. Δεν έχουν όλοι ούτε τα ίδια στοιχεία στον χαρακτήρα τους, ούτε τις ίδιες συμπεριφορές ούτε  φυσικά τα ίδια κουσούρια.

Εκεί έξω, λοιπόν, υπάρχουν πολλοί τύποι αντρών που είτε έχεις γνωρίσει μόνη σου, είτε έχεις ακούσει από φίλες σου, που αν μη τι άλλο, όπως όλοι οι άνθρωποι, κάποια μικροπροβλήματα τα είχαν.

Υπάρχουν όμως και εκείνες οι κατηγορίες που φαντάζουν εξαιρετικά ιδανικές -τα λεγόμενα κελεπούρια!- που σε κάνουν να πιστεύεις ότι η τύχη σε ξαναέβαλε στο παιχνίδι.

Έλα, όμως, που δεν είναι έτσι τα πράγματα…

Κορίτσια, προσοχή: Οι τρεις τύποι ανδρών που ενώ φαντάζουν ιδανικοί, είναι ακριβώς το αντίθετο

Η αλήθεια είναι ότι όσο ιδανικοί φαντάζουν αυτοί οι άντρες, τόσο δεν είναι.

Ποιες είναι όμως οι πιο «επικίνδυνες» περιπτώσεις αυτής της κατηγορίας;

Ο «καριέρα πάνω από όλα»

Σίγουρα σε εντυπωσιάζει αυτό το συνεχόμενο κουδούνισμα στο κινητό του, αφού φαίνεται πόσο απαραίτητος και επιτυχημένος είναι στη δουλειά του. Όμως για πόσο;

Αυτό που πρέπει να γνωρίζεις από την αρχή και πολύ καλά, είναι πως τέτοιου τύπου άντρες, δεν θα σε θέσουν ποτέ πρωταγωνίστρια στη ζωή τους, ούτε καν θα αφήσουν ένα σεβαστό «κενό» για να μπεις μέσα σε αυτή.

Το μόνο θηλυκό που μπορεί να κερδίσει εξολοκλήρου την καρδιά τους, είναι η δουλειά τους.

Ο «δεν χρειάζεται να τα ξέρεις όλα για μένα»

Κάθεται πάντα μόνος του στην άκρη του μπαρ και πίνει το ποτό του με αυτό μυστήριο βλέμμα. Εσύ φυσικά και γοητεύεσαι από όλο αυτό και φυσικά και θα πέσεις στην παγίδα που μόλις σου έστησε με τίτλο «Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια».

Τις περισσότερες φορές, ακόμα και αυτά τα ελάχιστα που μπορείς να εκμαιεύσεις από αυτούς τους τύπους, είναι τεράστια ψέματα, ενώ η αλήθεια μπορεί να κρύβεται στην διπλή ζωή τους που συνεχίζει κανονικά να υφίσταται αφού φύγουν από σένα.

Κορίτσια, προσοχή: Οι τρεις τύποι ανδρών που ενώ φαντάζουν ιδανικοί, είναι ακριβώς το αντίθετο

Ο «τέλειος στο s e x»

Φυσικά και παίζει έναν τεράστιο ρόλο στις σχέσεις και δεν θα το απομυθοποιήσουμε στιγμή.

Αλλά για σκέψου μια σχέση που το μόνο που σας συνδέει είναι το s e x και τις υπόλοιπες στιγμές να μην μπορείτε να ανταλλάξετε μισή λέξη;

Δεν νομίζω πως είναι όσο ιδανική φαντάζεσαι, σωστά;