Ballerina bun: O κότσος που έκανε τάση η Megan Markle στην ατημέλητη μορφή του

Και άλλες δύο εκδοχές που θα σε ξετρελάνουν.
Εγκυμοσύνη και style; Η Meghan Markle το πέτυχε στο έπακρο

Της Μάρως Καρούση 

Υπάρχουν κάποιες γυναίκες που γίνονται πρότυπο για το στυλ, τον τρόπο που κινούνται, το εκκεντρικό τους ύφος αλλά και για τα μαλλιά τους.

Αναμφίβολα, η Jennifer Aniston και η Sara Jessika Parker ανήκαν εδώ και χρόνια σε αυτή την κατηγορία, αλλά όπως λένε και στα fashion πηγαδάκια πλέον θεωρούνται… last year.

Σήμερα, το πιο h o t πρόσωπο στα hair trends είναι η Δούκισσα του Sussex, ή αλλιώς η αγαπημένη του κόσμου, Megan Markle.

Η ίδια, επιλέγει πάντα ανάλαφρα στυλ στα μαλλιά της, αφού σπάνια θα την δεις με πολύ στυλιζαρισμένο χτένισμα, ή ένα total silk ίσιωμα. Συνήθως επιλέγει χαλαρές μπούκλες που θυμίζουν beach waves, αλλά αυτό που αποτελεί πλέον το thing της, είναι οι κότσοι με όλο και περισσότερες γυναίκες ανά τον κόσμο να ακολουθούν αυτή την τάση.

Το ballerina bun είχε χάσει λίγο την αίγλη του, με την Markle να το επαναφέρει σε αρκετές εκδοχές του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @sussex.royal.family στις

Πρώτο και κύριο, το επιμελώς ατημέλητο look με χαμηλό κότσο και ελαφρώς πιασμένα μαλλιά πίσω και φυσικά, τις κλασσικές δυο – τρεις τούφες μπροστά να πέφτουν κυματιστές, δημιουργώντας ένα πιο θηλυκό ύφος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Only the very best. (@cam_mood) στις

Ως λάτρης του κλασσικού ballerina bun, η Markle επιλέγει στις λίγο πιο επίσημες εμφανίσεις της τον αυστηρό κότσο με τραβηγμένα εντελώς τα μαλλιά πίσω και λακ, ώστε να μην ξεφεύγει καμία τρίχα από τον κότσο της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jo Banks Salon & Spa (@jobanksaveda) στις

Και φυσικά, να μην ξεχνάμε το εξαιρετικό νυφικό της χτένισμα.

Κάτι που μπορεί να κάνει πολύ εύκολα μια γυναίκα σε κάθε στιγμή της ημέρας της, με αρκετά χαμηλό κότσο και όλα τα μαλλιά, πίσω από τα αυτιά, κάτι που δίνει και έναν περισσότερο όγκο συνδυαστικά και με το εφέ ότι έχεις πιο μακριά μαλλιά.