Τα καλύτερα τηλεοπτικά ζευγάρια που όλες ζηλέψαμε και όσα μας δίδαξαν για τον έρωτα

«Meant to be» που λένε...
Τα καλύτερα τηλεοπτικά ζευγάρια που όλες ζηλέψαμε και όσα μας δίδαξαν για τον έρωτα

Της Μάρως Καρούση 

Κάθε σειρά που σέβεται τον εαυτό της, έχει έστω ένα one of a kind ειδύλλιο, με τον έρωτα να σπάει κάθε φορά τα μηχανάκια της τηλεθέασης, αφού -μην γελιόμαστε- είναι από τα κύρια στοιχεία που θα κρατήσουν το κοινό σε εγρήγορση.

Και δεν έχει τόση σχέση για το αν πρόκειται για meant to be love ή για μεγάλους έρωτες με πάθη και δυσκολίες.

Το θέμα είναι να υπάρχει ένα ζευγάρι… Ένα ζευγάρι που μπορείς ή και όχι να ταυτιστείς, αλλά σίγουρα να σου «ξυπνάει» συναισθήματα.

Ας δούμε λοιπόν ποια είναι τα πιο αξιοσημείωτα και αξιομνημόνευτα ζευγάρια που πέρασαν ποτέ από τις δημοφιλέστερες ξένες σειρές.

Carrie Brandshaw – Mr. Big

Sex and the City 

Από εκείνα τα ζευγάρια που υμνούν το meant to be σε όλο του το μεγαλείο. Πέρασαν από 10.040 κύματα μέχρι να καταλήξουν μαζί, με πολλούς να την κρίνουν ως μια αμφιλεγόμενη σχέση, για το αν πρέπει τελικά να γίνουν ζευγάρι.

Αλλά όπως έχει πει η Carrie «Σε μια πόλη με άπειρες επιλογές, μερικές φορές δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να ξέρεις πως εσύ έχεις μόνο μία».

Τα καλύτερα τηλεοπτικά ζευγάρια που όλες ζηλέψαμε και όσα μας δίδαξαν για τον έρωτα

Arizona Roberts – Callie Torres

Grey’s Anatomy 

Αγαπημένο Grey’s, προοδευτικό Grey’s, ρομαντικό Grey’s. Θα μπορούσαμε να μιλάμε ώρες για τις σχέσεις που έχει «πλέξει» με τόση μαεστρία η Shonda, αλλά θα σταθούμε σε αυτό το ειδύλλιο.

Που έδωσε εκείνο το βήμα στην ελευθερία της έκφρασης για τον έρωτα, που μας γνώρισε την απόλυτη αγάπη no matter what. Που μόλις ήρθε το τέλος, ήταν από τους πιο -για να μιλήσουμε με ορολογία σειρών- heartbreaking χωρισμούς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grey’s Anatomy|Leah (she/her) (@dr.callie.torres) στις

Μarshall Eriksen – Lily Aldrin

How I met your mother 

Είναι η σχέση – ορισμός του «για πάντα». Μαζί από το κολλέγιο, στα όμορφα, στα δύσκολα, είναι αστείοι, είναι cool και είναι πάνω από όλα οι καλύτεροι φίλοι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη How I met your mother Ⓜ️ (@howimetyourmotheer) στις

Rachel Green – Ross Geller

Friends 

Εντάξει… Δεν μπορεί να λείπει ένα από τα πιο memorable ζευγάρια. Ο ορισμός του απωθημένου που τελικά κατακτιέται και όσο και αν θέλουμε να μην επηρεαστούμε από θρυλικές ατάκες όπως το «We were on a break», ποιος μπορεί να προσπεράσει αυτό; Ποιος;

Sheldon Cooper – Amy Fowler

The Big Bang Theory 

Ο ορισμός του για όλους υπάρχει ελπίδα. Γιατί αν μπόρεσε ο Sheldon Cooper όπως τον ξέρουμε και τον αγαπάμε, να κάνει σχέση, ποιος δεν μπορεί;

Bazinga!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sheldon+Amy Fanpage (@shamy_official) στις

Derek Shepherd – Meredith Grey

Grey’s Anatomy

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Circuito Dempeo (@circuitodempeo) στις

Όταν μιλάμε για ζευγάρια από tv shows, θα ήταν σχεδόν ντροπή για τους απανταχού ρομαντικούς, drama fans, binge watchers ανά τη Γη, να μην αναφέρουμε την Meredith και τον Derek. Το απόλυτο παραμύθι με ένα όχι τόσο αίσιο τέλος.

Αλλά ποιος μπορεί να αρνηθεί πως ήταν από εκείνες τις αγάπες των tv shows που δεν γινόταν να μην είναι μαζί, δεν γινόταν να υπάρξει ο ένας χωρίς τον άλλον;

Γιατί όπως έχει πει και ο αγαπημένος μας McDreamy «Don’t you see? Don’t you understand? You’re the love of my life. I can’t leave you».