Τα designer’s shoes που όσο δεν άρεσαν τόσο αγαπήθηκαν από το γυναικείο κοινό

Ξεφεύγουν από τα κλασικά πρότυπα.
Τα designer's shoes που όσο δεν άρεσαν τόσο αγαπήθηκαν από το γυναικείο κοινό
Balenciaga

Λένε ότι η μόδα αποδεδειγμένα κάνει κύκλους ή πως αλλάζει με γοργούς ρυθμούς. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα κομμάτια της τα οποία παραμένουν αναλλοίωτα ως σημεία-σταθμοί στην ιστορία της, όσο κι αν έχουν κακοχαρακτηριστεί.

Σίγουρα, όταν ένα καινούργιο δημιούργημα βγαίνει σε κυκλοφορία οι απόψεις θα ακολουθούν ποικίλες κατευθύνσεις. Ιδίως εάν η διαφορετικότητά του ξενίζει αισθητά κατά την πρώτη επαφή.

Ναι, στον κόσμο των επώνυμων παπουτσιών, μέχρι και η «ασχήμια» έχει αποτελέσει τον λόγο που καθιστά γοητευτικά συγκεκριμένα κομμάτια, ενώ το brand έχει τη δική του δυναμική, ώστε να τα υποστηρίξει, με αποτέλεσμα να τα συναντάμε παντού γύρω μας.

Τα παρακάτω παπούτσια φορέθηκαν περισσότερο από κάθε άλλο και παρά τη μπόρα από αρνητικά σχόλια, απέκτησαν το φανατικό τους κοινό, όσο τσουχτερές κι αν είναι οι τιμές.

YSL

Κομψότητα και θηλυκότητα μέσα σε ένα υπόδημα. Το πέδιλο του οίκου υψηλής ραπτικής YSL, αποτελεί πλέον πρότυπο γυναικείας φινέτσας, με την αντίθεση μαύρου λουστρίνι και χρυσού να προσδίδουν πολυτέλεια.

Ένα κόσμημα στα πόδια σου, το οποίο δέχτηκε πληθώρα από αποδοκιμασίες για το τακούνι που άλλοι θεώρησαν υπερβολικό, άλλοι επιδεικτικό κι άλλοι άβολο. Εμείς, πάντως, το λατρέψαμε!

Balenciaga

Η χοντροκομμένη, λευκή σόλα και το βαρύ ή φαρδύ οπτικά καλούπι του έκαναν μια μερίδα κόσμου να τα παρομοιάσει με διαστημόπλοιο. Τα παπούτσια αυτά, αν και διατέθηκαν στην αγορά σε μεγάλη ποικίλα χρωμάτων φορέθηκαν μέχρι και σε βραδινή έξοδο. Άλλωστε, σου δίνουν και το απαιτούμενο ύψος…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BALENCIAGA | OUTLET (@balenciaga_official_outlet)

Gucci

Τα snickers που μας μπέρδεψαν με την αντίθεση του αστραφτερού κόκκινου και πράσινου στην πίσω πλευρά τους δε θα μπορούσαν να λείπουν από το τρίπτυχο.

Αν και δίνουν την αίσθηση ότι φοράς δυο διαφορετικά παπούτσια ανταποκρίνονται στα διλήμματα ακόμα και των πιο αναποφάσιστων! Όσο για τη μέλισσα, η στάμπα του οίκου σε μεταφέρει αμέσως στην luxury αίσθηση του να τα φοράς πάνω σου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη gucci.women.shoes (@gucci.women.shoes)

Τελικά, δεν είναι και τόσο ugly, ε;