Τρία λευκά φορέματα που πρέπει να έχεις στη βαλίτσα των διακοπών σου

Δεν θα χρειαστείς τίποτα άλλο για τα βράδια στο νησί.
Τρία λευκά φορέματα που πρέπει να έχεις στη βαλίτσα των διακοπών σου
amberfillerup.com

Λευκό φόρεμα. Δύο λέξεις και άπειρα συναισθήματα για τον συνδυασμό εκείνο που ταιριάζει σε όλες και μοιάζει να είναι βγαλμένο από το πιο τρελό καλοκαιρινό μας βράδυ στο νησί.

Όταν νέες τάσεις ολοένα έρχονται και λίγο αργότερα εξαφανίζονται, εκείνο, όμως, το λευκό σου φόρεμα θα σε βγάζει ασπροπρόσωπη κάθε βράδυ και σε κάθε περίπτωση.

Το λευκό είναι το απόλυτο χρώμα της εποχής, μιας και τονίζει απίστευτα το ηλιοκαμένο δέρμα μας, ενώ παράλληλα, αποπνέει και μια αρχοντιά που κανένα άλλο χρώμα δεν καταφέρνει.

Πάμε να δούμε τρεις υπέροχες επιλογές σε λευκά φορέματα για να πάρεις ιδέες, λίγο πριν φτιάξεις καλοκαιρινή βαλίτσα;

Το στενό

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Luxy Fashionista (@luxyfashioninsta)

Ένα στενό, σε απλή γραμμή, λίγο πιο κάτω από το γόνατο φόρεμα σε λευκό χρώμα, συνδυασμένο με τα πιο απλά σανδάλια σου, θα σου χαρίσει την πιο εντυπωσιακή εκδοχή σου.

Το mini girly

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FASHION & TRENDS MAGAZINE (@trendyontime)

Φρόντισε το πιο κοντό λευκό σου φόρεμα να είναι φαρδύ ή να έχει όγκους, ώστε να μην είναι πιο αποκαλυπτικό από όσο θέλεις. Φόρεσέ το με τα πιο εντυπωσιακά σου πέδιλα και η παρουσία σου θα μείνει ανεξίτηλη.

To classy maxi

Τα λευκά maxi φορέματα σε απλές γραμμές, θα κερδίσουν πάντα τα βλέμματα και θα σε κάνουν να νιώθεις ξεχωριστή. Χρειάζεσαι μόνο μερικά αξεσουάρ ή λίγα περισσότερα, η κατάσταση σηκώνει υπερβολές, και θα είσαι υπέροχη.