Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Εδώ και αιώνες, τα αρσενικά συζητούν, αναφέρουν, σχολιάζουν και… λατρεύουν τα εσώρουχά μας.

Ποια τους αρέσουν και ποια όχι; Ποια προτιμούν, ποια απεχθάνονται και ποια δεν θέλουν να βγάζουμε από πάνω μας; Όλες έχουμε αναρωτηθεί, σωστά;

Μπορεί κατά καιρούς οι μόδες να έρχονται και να φεύγουν, αλλά οι άνδρες έχουν σταθερή άποψη που δεν αλλάζει με κανέναν τρόπο, όσα χρόνια και αν περάσουν.

Μια αμερικάνικη έρευνα, λοιπόν, ασχολήθηκε με τα εσώρουχά μας, ρωτώντας 1.000 άνδρες την άποψή τους και έτσι προέκυψαν κάποια πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία.

Τι ισχύει τελικά;

  • Όλα στο κόκκινο

Το κόκκινο κερδίζει το μαύρο, καθώς το 53% των ανδρών το έβαλε στην πρώτη θέση, αφήνοντας το αντίπαλο δέος του στη δεύτερη θέση. Μάλιστα, σύμφωνα με την έρευνα, οι άνδρες που αγαπούν το φλογερό κόκκινο είναι οι πιο ρομαντικοί, ενώ όσοι θέλουν τα μαύρα, είναι πιο κυνικοί.

Έρευνα έχει την απάντηση: Ποια εσώρουχα αγαπούν επάνω μας τα αρσενικά;

  •   Στην τρίτη θέση… το λευκό

Κι όμως, η τρίτη θέση ανήκει στα λευκά εσώρουχα -ξέρεις, αυτά που εμείς φοράμε μόνο στις δύσκολες μέρες του μήνα- και έχει να κάνει ξεκάθαρα με την αίσθηση αθωότητας, αλλά και την αντίθεση που κάνει με το μαυρισμένο μας δέρμα το καλοκαίρι.

Μισές – μισές οι ψήφοι, εμείς πάντως δεν το περιμέναμε…

Έρευνα έχει την απάντηση: Ποια εσώρουχα αγαπούν επάνω μας τα αρσενικά;

  • Μπλε, μωβ, ροζ… στον κάλαθο των αχρήστων

Μπορεί εμείς να θεωρούμε «cute» τα πιο girly χρώματα στα εσώρουχα, όπως ροζ, μωβ, σιέλ, όμως τα αρσενικά τα απεχθάνονται  όσο δεν πάει. Oops!

Έρευνα έχει την απάντηση: Ποια εσώρουχα αγαπούν επάνω μας τα αρσενικά;

  • Δαντέλα η αιώνια

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, κατά πλειοψηφία τα αγόρια αγαπούν τη δαντέλα στα εσώρουχα, καθώς νιώθουν πιο οικεία μαζί της.

Αντίθετα, δεν θέλουν να βλέπουν ούτε ζωγραφιστά τα σατέν.

Αλήθεια, τα περίμενες αυτά τα αποτελέσματα;