Οι basket bags στη μίνιμαλ εκδοχή τους είναι το πιο ανοιξιάτικο item για το 2021

Μια τσάντα που θυμίζει καλοκαίρι και μας αρέσει πολύ.
Οι basket bags στη μίνιμαλ εκδοχή τους είναι το πιο ανοιξιάτικο item για το 2021

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Οι Οίκοι μόδας και φυσικά το instagram μας έχουν παρουσιάσει ήδη τις νέες τάσεις της σεζόν που ακολουθεί και αυτό που είδαμε μας εξέπληξε πολύ.

Η αλήθεια είναι πως πάντα μας άρεσαν οι ψάθινες μεγάλες τσάντες που θυμίζουν καλοκαίρι, οπότε η φετινή τάση παραπέμπει σε νησί.

Οι basket bags σε μεγάλο μέγεθος είναι η #1 τάση και κρατιούνται από το πρωί στο γραφείο έως το βράδυ στην βόλτα, ακόμα και στο ποτό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sophie Kelly (@sage_mamma)

Οι νέες basket bags είναι φτιαγμένες από φυσικές ίνες και το χρώμα που επικρατεί είναι το φυσικό χωρίς να υπάρχει απολύτως καμία επεξεργασία.

Στην ουσία πρόκειται για μια minimal τάση που υπόσχεται chic και λιτές εμφανίσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aga (@simple.effortless.life)

Το «ψάθινο καλάθι» που κάνει δυναμικό come back από την δεκαετία του ’70, αποτελεί ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια που μπορείς να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου και είναι πολύ πιθανό να υπάρχει ήδη στην ντουλάπα της μητέρας σου ή και της γιαγιάς σου, οπότε μη βιαστείς να επενδύσεις σε μια νέα.

Για πιο boho εμφανίσεις μπορείς να επιλέξεις μια χρωματιστή, με το μωβ, το σιελ και το κίτρινο να είναι εκείνα που της ταιριάζουν περισσότερο. Οι basket bags ταιριάζουν απόλυτα με jeans, λινά φορέματα και εσπαντρίγιες, αλλά και με τα πολυαγαπημένα μας sneakers.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Godoy (@emilygodoy)

Οι εικόνες μας ταξιδεύουν στο καλοκαιράκι και αυτή είναι η μεγαλύτερη δύναμη αυτής της τσάντας. Έλα πες αλήθεια, ανυπομονείς και εσύ να τις κρατήσεις στα χέρια σου…