Πώς να είσαι stylish με το αγαπημένο σου κολάν γυμναστικής

Και πώς να το συνδυάζεις στις βόλτες σου.
Δύο τροφές και δύο ροφήματα που θα κάνουν την κοιλιά σου επίπεδη

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Τα τελευταία χρόνια το fitness lifestyle έχει καταστεί άκρως δημοφιλές και το ανάλογο dress code εκτόξευσε, ακολούθως, τις πωλήσεις τον κολάν στα ύψη. Η άνεση, η κολακευτική ανάδειξη του σώματος και το στυλ που βγάζει προς τα έξω έγινε τρόπος ζωής και συναντάται σε κάθε έξοδό μας.

Δε θα υπήρχε, λοιπόν, καταλληλότερη περίοδος για να τιμήσεις αυτήν τη μόδα, η οποία παίρνει γιγαντιαίες διαστάσεις, καθώς, ακόμα κι αν δε φημίζεσαι για την αγάπη σου στη γυμναστική, δε σημαίνει πως δεν μπορείς να φοράς κολάν, αντιθέτως τώρα μπορείς να τα αξιοποιήσεις και σε άλλες σου εμφανίσεις.

Μην τα αφήνεις κλειδωμένα στη ντουλάπα.

Αν, πάλι, λατρεύεις την άθληση, τα νέα είναι καλά, αφού, πλέον, με λίγες μόνο προσθήκες μπορείς να φοράς τα αγαπημένα σου ρούχα σε κάθε σου (σχεδόν) εμφάνιση.

Classy you

Κομψή και αθλητική γίνεται; Φυσικά. Ο συνδυασμός που δε θα μπορούσαμε ποτέ να πλάσουμε στο μυαλό μας, σακάκι με κολάν, έρχεται για να ανατρέψει όλα τα δεδομένα και χαρίσει μια new era περίοδο στο look μας.

Τελικά, όχι απλά ταιριάζουν αλλά δένουν με άψογη αρμονία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OH POLLY (@ohpolly)

Strong & Independent

Το oversized teddy jacket αναβαθμίζει το ντύσιμο από καθαρά αθλητικό σε εκείνο του πρωινού καφέ και της βόλτας. Η απόχρωση, δε, αποτελεί τη μεγαλύτερη τάση της χρονιάς με το ξεθωριασμένο μπλε να ξεχωρίζει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OH POLLY (@ohpolly)

Ούτε formal ούτε casual

Οι γήινες νότες παρέα με τα μποτάκια αλλά και την τσάντα μπορούν να μετατρέψουν τα ίδια ακριβώς ρούχα σε εντελώς διαφορετικά. Δίνουν την αίσθηση ενός καλού ντυσίματος, το οποίο επίσης μπορεί να σε συνοδεύσει σε πληθώρα εξορμήσεων, ιδίως εκείνες τις μέρες που προσπαθείς να τα στριμώξεις όλα μαζί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OH POLLY (@ohpolly)

Η μόδα μας δείχνει το δρόμο με το μοναδικό της τρόπο.