Ρεβεγιόν checklist: Οι εμφανίσεις που θα σε κάνουν να τo βιώσεις σωστά ακόμα και φέτος

Γιατί κι αυτές οι γιορτές έχουν ψυχή!
Ρεβεγιόν checklist: Οι εμφανίσεις που θα σε κάνουν να τo βιώσεις σωστά ακόμα και φέτος

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Η εποχή του χρόνου την οποία όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία για να φτάσει αποτελούν οι γιορτές. Κορωνίδα της όλης λαμπερής περιόδου είναι το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, το οποίο φέτος, σίγουρα θα είναι διαφορετικό και δε θα θυμίζει τις μέχρι και πέρυσι παλιές, καλές εποχές.

Ωστόσο, επειδή μέσα από αυτή τη δοκιμασία, που ο ιός μας έχει βουτήξει, αναθεωρήσαμε και εκτιμήσαμε ορισμένες καίριες αξίες της ζωής, αν βάλουμε τα δυνατά μας μπορούμε να δημιουργήσουμε το κλίμα που θα πλησιάσει όσο πιο πιστά γίνεται το αυθεντικό «Καλή Χρονιά».

Τα λαχταριστά φαγητά, ο στολισμός, τα αγαπημένα μας οικογενειακά πρόσωπα, η μουσική, το χαμόγελο αλλά και το φόρεμά σου θα πρέπει να μην επηρεαστούν καθόλου από τη νέα κανονικότητα αλλά, αντιθέτως, να σε κάνουν να ταξιδέψεις ξέγνοιαστη στις μέρες που η όλη κατάσταση θα αποτελεί παρελθόν.

Τα παρακάτω dress codes θα σου χαρίσουν τις ιδέες που χρειάζεσαι σε περίπτωση που έχεις στερέψει.

Satin rules

Αριστοκρατική φινέτσα και έντονη θηλυκότητα γίνεται; Φυσικά και μάλιστα με τον πιο αντιπροσωπευτικό τρόπο. Η γυαλιστερή υφή θα γλιστρήσει πάνω σου κολακεύοντας όλες τις καμπύλες του σώματος, αλλά και θυμίζοντας την παγωμένη εποχή της πιο ζεστής θαλπωρής.

It’s Christmas time!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OH POLLY (@ohpolly)

Go for Red

Το απόλυτο χριστουγεννιάτικο χρώμα δε θα μπορούσε να λείψει από τη λίστα. Μάλιστα, το πάθος και η θηλυκότητα θα τονιστούν σε πρώτο πλάνο, ενώ εσύ θα νιώσεις το πνεύμα των γιορτών στον υπερθετικό βαθμό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OH POLLY (@ohpolly)

Στιγμές από βελούδο

Η σταθερή αξία του μαύρου, παντρεμένη με τη διαφάνεια αλλά και τη λεία βελούδινη υφή μαρτυρά το εντυπωσιακό πλαίσιο του ρεβεγιόν. Όποιος συνδυασμός κι αν πραγματοποιηθεί, η grande ομορφιά θα κυριαρχήσει κι εσύ θα απολαύσεις τη κάθε στιγμή, το κάθε λεπτό, το κάθε χαμόγελο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη House Of CB (@houseofcb)

Λοιπόν, ποιο θα διαλέξεις;