Style test: Δείξε μου το δαχτυλίδι σου να σου πω ποια είσαι

Ένα τόσο μικρό αξεσουάρ υποδηλώνει ένα τεράστιο μυστικό για το στυλ σου.
Style test: Δείξε μου το δαχτυλίδι σου να σου πω ποια είσαι

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Τα όμορφα, περιποιημένα άκρα της γυναίκας αποτελούν ένα μεγάλο και ιδιαίτερα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή της. Το manicure και η λαμπερή ενυδάτωση προσθέτουν οπτικά την αρχοντιά που αναζητάς, ενώ η προσωπική απόλαυση ανεβάζει την αυτοπεποίθηση στα ύψη.

Εκείνο, ωστόσο, που παραμένει διαχρονικό αξεσουάρ είναι τα δαχτυλίδια, τα οποία συνεχώς διαφοροποιούνται στυλιστικά ανά εποχή, με τη μόδα να κάνει κύκλους κι εκείνα να ακολουθούν.

Άλλοτε λεπτεπίλεπτα, άλλοτε εκθαμβωτικά, άλλοτε διακριτικά, κι άλλοτε φαντασμαγορικά. Ο χαρακτήρας του ωραίου φύλου πολλές φορές προδίδεται μέσα από αυτές τις μικρές λεπτομέρειες και τα δαχτυλίδια αποτελούν μια από αυτές.

More always brings more

Η ταυτόχρονη συνύπαρξη πολλών δαχτυλιδιών στο ίδιο χέρι αποτελεί την τελευταία τάση, με το ρομαντισμό σου να μη μπορεί να κρυφτεί. Τα χαριτωμένα σχέδια, όπως είναι οι καρδιές, τα αστέρια ή τα φεγγάρια σε συνδυασμό με την αντίθεση χρώματος και χρυσού φανερώνουν μια ψυχή, την οποία ο συναισθηματισμός δεν την αφήνει ασυγκίνητη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blue Stripes – Jewelry&More (@bluestripes_official)

Diamonds are forever

Τα διαμάντια είναι παντοτινά και δε φθείρονται ποτέ στο χρόνο. Όσο κι αν η μόδα αφουγκράζεται τη διαφορετικότητα, εκείνα καμαρωτά διατηρούν την αξία, την ομορφιά και την πολυτέλειά τους.

Για τον λόγο αυτό, οι δυναμικές γυναίκες, οι οποίες ξέρουν καλά τι θέλουν και λατρεύουν τη luxury πλευρά της ζωής δεν τα αποχωρίζονται. Άλλωστε αξιοποιούν κάθε ευκαιρία να πρωταγωνιστήσουν σε όποια σκηνή κι αν βρεθούν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SWAROVSKI (@swarovski)

«Ναι» στον μινιμαλισμό

Η υπερβολή δεν ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, κι αυτό γίνεται έντονα αισθητό σε εκείνες που διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ και δεν προκαλούν με τις επιλογές τους. Συνήθως προτιμούν τις casual εμφανίσεις και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να τραβήξουν την προσοχή.

Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις;