Έτοιμη για ρεβεγιόν: Η τάση που θα απογειώσει τη φετινή σου εμφάνιση

Το αγαπημένο μας χρώμα τα Χριστούγεννα είναι αυτό των Christmas lights.
Έτοιμη για ρεβεγιόν: Η τάση που θα απογειώσει τη φετινή σου εμφάνιση

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά φέτος θα είναι σίγουρα διαφορετικά, μα δε θα πάψουν να είναι γιορτινά. Για το λόγο αυτό οι σκέψεις που γίνονται αναζητήσεις κι αυτές με τη σειρά τους αγορές, έχουν ήδη αρχίσει να πλάθονται στο μυαλό μας.

Οι παγιέτες, η απαστράπτουσα χρυσόσκονη αλλά και τα μεταλιζέ υφάσματα θα είναι εκείνα που θα κυριαρχήσουν για μία ακόμη χρονιά, αφού έχουν τη δύναμη στα χέρια τους, ώστε να τονίσουν φωναχτά πως η πιο εντυπωσιακή, χαρούμενη και αγαπησιάρικη γιορτή είναι εδώ!

Τι γίνεται, όμως, στην περίπτωση των παπουτσιών; Αγαπάς τα πέδιλα αλλά το κρύο σε κρατάει δέσμια στις γόβες και τις μπότες σου;

Χωρίς αμφιβολία, τα πέδιλα αποτελούν την τελευταία λέξη μόδας και κομψότητας για κάθε βραδινή έξοδο. Το σπίτι ειδικά, θα ευνοήσει ως προς το ζεστό κλίμα, ενώ το νέο trend  επιδεικνύει καλό χαρακτήρα και στέκεται με το μέρος σου σε αυτήν την επιλογή.

Καλσόν με πέδιλο. Το πάντρεμα αυτό βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά στον κόσμο της μόδας, ενώ άνεση και εικόνα μαγνητίζουν τα βλέμματα. Ακόμα και ψηφιακά μέσα από τα social media…

Βάλε χρώμα, βάλε σχέδιο βάλε τσαχπινιά.

Μη φοβηθείς το too much, διότι το more is more θα φορεθεί πολύ σε αυτές τις γιορτές που θα αποχαιρετήσουν μια όχι και τόσο θετική χρονιά για την ανθρωπότητα.

Τώρα ξέρεις προς ποια κατεύθυνση πρέπει να κινηθείς.