Xειροποίητες παντόφλες: Η νέα τάση στο homewear

Η έκφραση «από την κορυφή ως τα νύχια» αποκτά νόημα.
Xειροποίητες παντόφλες: Η νέα τάση στο homewear

Της Τζίλα Ζυλυφτάρι

Το «μένουμε σπίτι» μας εισάγει σε έναν καινούργιο μικρόκοσμο, στον οποίο θα πρέπει να πρωταγωνιστούμε μέσα από την άνεση αλλά ποτέ να μη ξεχνάμε το στυλ και την περιποίησή μας.

Άλλωστε, έρευνες έχουν αποδείξει πως η εμφάνισή μας προσθέτει το λιθαράκι της στη διατήρηση της καλή διάθεσης και τονώνει, παράλληλα την ψυχολογία μας.

Το beauty κομμάτι, τα μαλλιά και το styling δεν είναι τα μοναδικά με τα οποία πρέπει να ασχοληθούμε.

Κι αυτό διότι οι παντόφλες αποτελούν συχνά ένα σημείο που έχει γραφτεί με μελανά χρώματα στην ιστορία του homewear. Στην πραγματικότητα θα έπρεπε το αντίθετο να συμβαίνει καθώς τα πόδια αποτελούν το σημείο που κουβαλούν ολόκληρο το βάρος μας και ως ανταμοιβή θα έπρεπε να τα ξεκουράζουμε σωστά ακόμα και στο σπίτι. Όσο για τις κρύες μέρες του χειμώνα, τα άκρα σίγουρα επιβάλλεται να παραμείνουν (πολύ) ζεστά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη She Is Couture Clothing (@sheisbtq)

Κάνε, λοιπόν, την αλλαγή με τις χειροποίητες παντόφλες που θα σε εντυπωσιάσουν από τη λεπτεπίλεπτη δεξιοτεχνία του δημιουργού αλλά και το classy ύφος που θα σου χαρίσουν, ακόμα και μέσα στο σπίτι.

Peal your day

Οι πέτρες αποτελούν αγαπημένο στοιχείο κάθε γυναίκας ό,τι κι αν κοσμούν στην κάθε περίπτωση. Το φουντωτό χιαστί θα σε ζεστάνει ενώ παράλληλα θα αποκαλύπτει τα γυμνά σου πόδια αναδεικνύοντας τον αισθησιασμό σου.

Γιατί, όπως καλά γνωρίζουμε, η κάθε περίσταση επιβάλει τους δικούς της κανόνες.

Cozy luxury

Ποιος είπε ότι άνεση και πολυτέλεια δεν πάνε μαζί; Η κλασική μορφή παντόφλας που έρχεται πρώτη στο νου αποκτάει αυτό το κάτι που θέλεις και το κράμα δε θα μπορούσε να πλησιάζει περισσότερο σε εκείνη που πάντα αναζητούσες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ALAMEDA TURQUESA (@alamedaturquesa)

Fancy you

Οι παιχνιδιάρικες ψυχές που βρίσκουν πολύ κλασικές τις προηγούμενες επιλογές έχουν την ιδανική λύση στο πιάτο τους!

Πολύχρωμες μπίλιες θα πιτσιλίσουν με την πιο χαρούμενη διάθεση το χαμόγελό σου. Διότι εάν αναλογιστείς καλά πάντα υπάρχει ένας λόγος να αστράψει η πιο γλυκιά καμπύλη στο πρόσωπο του ανθρώπου.

Μην το σκέφτεσαι. Πρόσθεσε τη δική σου πινελιά στα πόδια σου.