Τα 5 ανδρικά επαγγέλματα που ελκύουν περισσότερο τις γυναίκες

Κι όμως υπάρχουν επαγγέλματα που μας «τραβούν» περισσότερο.
Τα 5 ανδρικά επαγγέλματα που ελκύουν περισσότερο τις γυναίκες

Tης Γεωργίας Τζαγκαράκη

Μπορεί να μη το έχεις σκεφτεί ποτέ, όμως η αλήθεια είναι πως υπάρχουν επαγγέλματα που γοητεύουν τόσο πολύ το μυαλό μας, που κάνουν τους άνδρες που τα ασκούν να μοιάζουν ακαταμάχητοι.

Για να σε προλάβουμε, αυτό δεν έχει να κάνει με την οικονομική κατάσταση του άνδρα καθώς στη λίστα δεν θα βρεις πουθενά εφοπλιστές και επιχειρηματίες.

Αντίθετα, οι καλλιτέχνες δεν θα μπορούν να λείπουν από εδώ.

Πάμε να δούμε τα πιο… γοητευτικά επαγγέλματα στα μάτια των θηλυκών.

Μπάρμαν: Δεν αναφερόμαστε στα αγόρια που δουλεύουν στα κοσμικά clubs της πόλης, αλλά στα άλλα τα πιο μυστήρια. Εκείνα που δεν τους ευνόησε η τύχη με καλλιτεχνικό ταλέντο και αφιέρωσαν τη ζωή τους στη νύχτα με αυτό το τρόπο. Συνήθως ακούν τον πόνο του κάθε θαμώνα και απαντούν μονολεκτικά σερβίροντας παράλληλα τα ποτά τους. Καταλαβαίνετε όλες σε ποια γοητεία αναφέρομαι…

Γιατρός: Μπορεί να μην το περίμενες αλλά οι γιατροί είναι ψηλά καθώς όλες νιώθουμε ένα δέος όταν τους γνωρίζουμε. Ίσως και μια ασφάλεια. Όπως και να έχει άνθρωπο που διάβασε τόσο για να σώζει ανθρώπινες ψυχές είναι δύσκολο να μην τον ερωτευτούμε.

Μάγειρας: Μετά την έξαρση των τηλεοπτικών εκπομπών μαγειρικής, οι μάγειρες απέκτησαν άλλη μορφή στο μυαλό μας. Όπως και να έχει όμως, μόνο η ιδέα πως θα είσαι με έναν τύπο που μαγειρεύει πολύ καλύτερα από σένα, το κάνει ακόμα πιο δελεαστικό.

Μαθηματικός: Ποτέ δεν μπόρεσες να τα μάθεις. Στο μυαλό σου αυτά τα πράγματα φαίνονται κινέζικα. Όμως αυτός ο τύπος όχι μόνο τα κατάλαβε αλλά τα σπούδασε κιόλας. Το μυαλό δεν χρειάζεται πολλά παραπάνω ώστε να γοητευτεί.

Καλλιτέχνης: Με όλες τις έννοιες. Μπορεί να είναι ο frontman της μπάντας των φίλων του ή ηθοποιός σε κάποια άγνωστη πειραματική σκηνή, είναι καλλιτέχνης και αυτό πάντα θα μας κάνει τη ζημιά. Θυμήσου στο σχολείο ποιόν ερωτεύτηκες; Εκείνον που έπαιζε κιθάρα….

Σίγουρα και εσύ έχεις ερωτευτεί κάποιον απ΄τη λίστα μας, σωστά;