Πέδιλα δεμένα ψηλά, πάνω από το παντελόνι: Η φθινοπωρινή τάση που χρήζει ανάλυσης

Ομολογούμε πως μας αρέσει πολύ.
Πέδιλα δεμένα ψηλά, πάνω από το παντελόνι: Η φθινοπωρινή τάση που χρήζει ανάλυσης

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε πως οι αγαπημένες μας fashion bloggers προτείνουν πέδιλα που δένουν πάνω από τον αστράγαλο. Μια τάση που μας αρέσει πολύ και νομίζω θα μας βολέψει ακόμα περισσότερο.

Ενώ όλες συνηθίζαμε να φοράμε τα συγκεκριμένα παπούτσια αποκλειστικά με κοντές φούστες ή φορέματα -γεγονός που τα τοποθετούσε στην κατηγορία των κομματιών ειδικών περιστάσεων-, αυτό δείχνει να αλλάζει μέσα στο φθινόπωρο.

Από εδώ και πέρα, λοιπόν, θα μπορούμε να φοράμε τα εντυπωσιακά πέδιλά μας στο γραφείο και πάνω από το αυστηρό κοστούμι μας ή το casual jean παντελόνι μας, αναδεικνύοντας το κάθε look μας διαφορετικά.

View this post on Instagram

Detalis#detalisisveryimortant # @thevintagepoint_ ?

A post shared by Enissablog (@myfashionstarpage) on

Πάρε ιδέες και επέστρεψε στο γραφείο πιο ανανεωμένη και ενημερωμένη από ποτέ, αφού αυτές οι μικρές λεπτομέρειες μας ανανεώνουν και μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση.

View this post on Instagram

Fashion#fashionstyle # @modehunter ?

A post shared by Enissablog (@myfashionstarpage) on

Θα καταφέρεις να χαρείς τα παπούτσια σου αλλά και να δώσεις άλλο αέρα στο style σου, αναδεικνύοντας τα παντελόνια που ίσως και να είχες βαρεθεί πριν από αυτό.

Εξάλλου αργεί πολύ η εποχή που θα βγάλουμε από την ντουλάπα μας τις αγαπημένες μας μπότες, γιατί να μην χαρούμε λίγο παραπάνω και τα αγαπημένα μας πέδιλα;

Η τάση του φθινοπώρου είναι εδώ και είναι στο χέρι σου αν θα την τολμήσεις…