Πες «ναι» στα mom jeans και νιώσει για λίγο πρωταγωνίστρια του Beverly Hills

Βγάλε από τα ντουλάπια τα παλιά jeans της μαμάς σου.
Πες «ναι» στα mom jeans και νιώσει για λίγο πρωταγωνίστρια του Beverly Hills

Της Γεωργίας Τζαγκαράκη

Αν ένα πράγμα γνωρίζει και η πιο ανίδεη από μόδα, είναι πως αυτή κάνει κύκλους.

Κάθε περίπου 10 χρόνια επιστρέφουν όλα όσα μας φαίνονταν μέχρι πρότινος παλιά και αυτό έχει μια υπέροχη γοητεία. Όσον αφορά στα αγαπημένα μας jeans, λοιπόν, είναι γνωστό πως σπάνια θα βγει κάτι εκτός μόδας γιατί πρόκειται για το πιο διαχρονικό και πολυφορεμένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας.

Φέτος, ένα πολύ συγκεκριμένο είδος, τα mom jeans, επιστρέφει από τα ’80s ακριβώς  ίδια μορφή με εκείνη που έφυγε τότε. Καλά κατάλαβες. Μιλάμε για τα jeans που φορούσαν οι μαμάδες μας αλλά και οι πρωταγωνίστριες των αγαπημένων μας παλιών αμερικάνικων συνήθως ταινιών.

Με τον όρο mom jeans αναφερόμαστε σε εκείνα τα ψηλόμεσα jeansπου είναι πιο φαρδιά επάνω, αναδεικνύοντας υπέροχα τη μέση. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου είδους είναι η έντονη ραφή σε σχήμα ανάμεσα στη μέση και τις πίσω τσέπες.

Είναι γεγονός πως το mom jean τονίζει και σμηλεύει υπέροχα το σώμα δίνοντας το θηλυκό σχήμα που λατρεύουμε και ταιριάζει σχεδόν σε όλους τους σωματότυπους.

Συνδυάζονται υπέροχα με croptopsή με εντυπωσιακά πουκάμισα και μπορείτε να παίξετε με ψηλοτάκουνες γόβες, ώστε να αναδειχθεί και ως ένα βραδινό outfit.

Βρες τον τύπο που σε κολακεύει και φόρα το, αμέσως θα νιώσεις πως είσαι ένα κορίτσι από το Beverly Hills.

Πριν από όλα, όμως, ψάξε για λίγο στη ντουλάπα της μαμάς σου…