Ένα κομμάτι, πολλά looks! 4 stylish τρόποι να φορέσεις την φαρδιά πουκαμίσα σου

Διαφορετικά στυλ με το ίδιο πουκάμισο.
Φόρα το γαλάζιο σου πουκάμισο με τρεις τρόπους όλη την ημέρα

Της Μάρως Καρούση 

Το καλοκαίρι και συγκεκριμένα η περίοδος που θα κάνουμε διακοπές θέλουν απλά πράγματα. Ανάλαφρα και εύκολα ρούχα, χαρούμενη διάθεση και όχι πολλή σκέψη. Αυτό συνεπάγεται το ότι η βαλίτσα μας δεν πρέπει να γεμίσει με στοίβες από ρούχα που εν τέλει δεν θα φορέσουμε ποτέ.

Πρέπει να σκεφτούμε έξυπνα και όσον αφορά στο τι θα πάρουμε μαζί μας, αλλά και ως προς τις καλοκαιρινές μας αγορές.

Επειδή, όμως, πάντα στην ντουλάπα μας βρίσκεται ήδη ένα φαρδύ πουκάμισο -που ούτε που ξέρουμε πώς βρέθηκε στα χέρια μας και από πότε το έχουμε-, φέτος θα το αξιοποιήσουμε με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους και θα δημιουργήσουμε μοναδικά looks με το ίδιο κομμάτι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη jull wilde (@juliannawilde) στις

Crop top 

Είναι s e x y, είναι απόλυτα καλοκαιρινό και μας αρέσει πολύ. Δέσε το πουκάμισο σου λίγο πάνω από τον αφαλό σου και φόρεσε το με ένα jean για πιο beachwear εμφανίσεις, ή και με την maxi boho φούστα σου και πολλά κοσμήματα.

Κιμονό

Αντί να φοράς συνέχεια τα κλασικά παρεό και κιμονό σου στην παραλία, φόρεσε πάνω από το μαγιό σου, το φαρδύ σου πουκάμισο.

Aν έχεις και ένα σε floral ή με πιο χίπικη διάθεση, ακόμα καλύτερα.

Με jean

Ακόμα και για έναν καλοκαιρινό καφέ στην πόλη, μπορείς να επιλέξεις ένα αρκετά skinny jean που σταματά στη μέση της γάμπας και από πάνω να «ρίξεις» μισάνοιχτο το φαρδύ σου πουκάμισο.

Φόρεσε από μέσα ένα crop top και αν το πουκάμισο σου είναι λευκό, τότε επίλεξε το crop top σε έντονο χρώμα, ώστε να έρθει σε αντίθεση με το υπόλοιπο σύνολο.

Φόρεμα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη jull wilde (@juliannawilde) στις

Ίσως να είναι και ο λόγος που βρίσκεται ακόμα αυτό το πουκάμισο στην ντουλάπα σου, αφού δεν υπάρχει πιο εύκολη κίνηση, από το να φορέσεις το φαρδύ σου πουκάμισο, να βάλεις μια ζώνη -επίλεξε μια ψάθινη με κοχύλια που είναι trend- και να φορέσεις τα σανδάλια σου.

Έτοιμη για την πιο καλοκαιρινή βόλτα.