Mary Mare: H πρώτη beachwear συλλογή της Μαίρης Κατράντζου που αποθεώνεται παγκοσμίως

Ώρα να χαζέψεις τα καλύτερα κομμάτια.
Mary Mare: H πρώτη beachwear συλλογή της Μαίρης Κατράντζου που αποθεώνεται παγκοσμίως

Της Μάρως Καρούση 

Η Μαίρη Κατράντζου είναι εκείνο το κορίτσι της μόδας που «υμνείται» με κάθε ευκαιρία στο παγκόσμιο στερέωμα του high fashion, αφού το όνομα του, είναι συνώνυμο του haute couture και των φαντασμαγορικών catwalks.

Αυτό είναι κάτι που κατέκτησε μόνη της, με τα πιο διάσημα «Αγγελάκια» να κάνουν πασαρέλα, φορώντας τις δημιουργίες της και την αγγλική Vogue να αποθεώνει τις συλλογές της.

Μετά από μια πολύ γεμάτη δεκαετία στα fashion πράγματα, η Μαίρη Κατράντζου, επεκτείνεται και σε beachwear πλαίσιο.

Φυσικά, με τεράστια επιτυχία…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Katrantzou (@marykatrantzou) στις

Η σειρά Mary Mare λοιπόν περιλαμβάνει καπέλα, καφτάνια, beach bags, ψάθινα sneakers σε συνεργασία με την Superga, πετσέτες θαλάσσης σε συνεργασία με το Sun of a Beach και τα χρώματα, εννοείται να κινούνται σε όσα μας έχει συνηθίσει η αγαπημένη σχεδιάστρια.

Τα υφάσματα κινούνται σε βαμβάκι, λινό και μετάξι.

Έντονες αποχρώσεις αλλά και prints, σε μια συλλογή που εμπνεύστηκε από cart postal από παραλίες της Νότιας Γαλλία και της Ελλάδας, με τα κοχύλια να πρωταγωνιστούν πολύ έντονα.

Η ίδια αναφέρει: «Τα prints και τα χρώματα είναι τόσο συνδεδεμένα με την παραλία, τις διακοπές και τα ταξίδια μου. Δεν το πιστεύω ότι δεν σχεδίασα μια beachwear συλλογή τα τελευταία δέκα χρόνια».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Katrantzou (@marykatrantzou) στις

Αξίζει να αναφερθεί πως η συγκεκριμένη συλλογή κολακεύει κάθε σωματότυπο, αφού δεν έχει σχεδιαστεί με κριτήρια τις αναλογίες ενός μοντέλου.

«Αυτή είναι η πρώτη ευκαιρία μας να εξερευνήσουμε μια πολύ ευρύτερη γκάμα μεγεθών, ώστε να έχουμε εύκολες σιλουέτες και υφάσματα. Όλα τα κορίτσια στο στούντιο δοκίμασαν τα κομμάτια, και ήταν καταπληκτικό το να βλέπουμε όλες το πώς προσαρμόζονται στα διάφορα δείγματα», συνέχισε.