Τι να του αγοράσω; Οι νέες τάσεις στα ανδρικά μαγιό

Δες τι θα φορεθεί και τι θα του πάρεις για δώρο.
Τι να του αγοράσω; Οι νέες τάσεις στα ανδρικά μαγιό

Της Μάρως Καρούση 

Το καλοκαίρι και η μόδα της συγκεκριμένης εποχής, πάντα ευνοούν το γυναικείο φύλο, αφού οι επιλογές, τα χρώματα, τα σχέδια, τα prints και τα beach wear, είναι αναρίθμητα.

Όμως όσο περνούν τα χρόνια, η αντρική μόδα αναβαθμίζεται και το αντίθετο φύλο έχει και αυτό όχι απλά τις ίδιες, μα αρκετά περισσότερες ευκαιρίες για να επιλέξει πολύ καλύτερα μαγιό και φυσικά σε πολύ μεγαλύτερη ποικιλία.

Αν λοιπόν ο αγαπημένος σου βαριέται λίγο το κεφάλαιο «ψώνια», είναι μια τέλεια ευκαιρία να του κάνεις το πιο χρήσιμο δώρο για την εποχή: Ένα από τα top μαγιό για φέτος.

Στρατιωτικό

Το militaire είναι must στα ρούχα αλλά και στα μαγιό. Ταιριάζουν τέλεια στους άντρες με κάθε τύπο δέρματος και σε διάφορα στυλ, από μποξεράκι μέχρι πιο loose μέχρι το γόνατο.

Τι να του αγοράσω; Οι νέες τάσεις στα ανδρικά μαγιό

Floral

Σίγουρα πολλοί άντρες έχουν αρκετά οπισθοδρομικές ιδέες για μερικά prints και χρώματα.

Όμως να είσαι σίγουρη, πως ακόμα και οι πιο συντηρητικοί σε θέματα γούστου, θα φορούσαν ένα «ήσυχο» floral, με βάση του το μαύρο για πιο safe.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BENIBECA Swimwear For Men (@benibecawear) στις

Pastel

Τα pastel είναι και αυτά εξαιρετικά must.

Ειδικά αν ο σύντροφος σου είναι μελαχρινός, μπορείτε να επιλέξετε τα πιο έντονα pastel, όπως baby blue, baby pink αλλά και κάτι σε πιο πράσινες αποχρώσεις.

Navy

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Men’s Swim Wear (@mens_swim_wear) στις

Κλασσικές επιλογές για κάθε τύπο άντρα. Οι κάθετες μπλε ρίγες είναι εξαιρετική επιλογή για ένα αντρικό μαγιό και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.