Jeans και παπούτσια: Είσαι σίγουρη ότι τα φοράς σωστά;

Μήπως κάνεις στιλιστικά λάθη στις denim εμφανίσεις σου;
Denim style: Τα ρούχα που σου λύνουν τα χέρια στην πιο περίεργη εποχή του χρόνου

Της Μάρως Καρούση 

Ό,τι εποχή και να έχουμε, όπου και να πηγαίνουμε, είτε κάνει φουλ ζέστη, είτε κάνει φουλ κρύο, ένα είναι το ρούχο που θα μας συντροφεύει σε όλα: Το αγαπημένο μας jean.

Οι denim εμφανίσεις -στις οποίες έχουμε αναφερθεί και πιο αναλυτικά- είναι από τις πιο αγαπητές και safe στον χώρο του γυναικείου styling, αφού μας λύνει τα χέρια στο αιώνιο «τι θα βάλω;», ουκ ολίγες φορές.

Το θέμα όμως είναι άλλο. Πώς μπορώ να καταλάβω πότε ένα jean είναι για λίγο πιο fancy έξοδο και πότε για κάτι πιο casual;

Αυτό λοιπόν το ερώτημα, λύνεται με έναν μόνο τρόπο. Θα εξετάσουμε τι παπούτσια πηγαίνουν σε κάθε τύπο jean και έτσι θα μάθουμε όλη την στιλιστική αλήθεια για το denim.

Jeans και παπούτσια: Είσαι σίγουρη ότι τα φοράς σωστά;

Η αγαπημένη μας καμπάνα, θέλει εννοείται ψηλό παπούτσι. Τις πρωινές ώρες, μπορείς να επιλέξεις μια ψάθινη που αποτελεί και ένα από τα μεγαλύτερα trends της εποχής, ενώ στις πιο βραδινές σου εμφανίσεις, μία με ξύλινο τακούνι.

Το boyfriend jean που μας βολεύει όσο τίποτα, πρέπει να μείνει casual και να μην πάμε να το κάνουμε… με το ζόρι επίσημο. Keep it simple με μια εσπαντρίγια ή για κάτι λίγο πιο εντυπωσιακό, ένα «ήσυχο» flatform.

Jeans και παπούτσια: Είσαι σίγουρη ότι τα φοράς σωστά;

Το skinny jean είναι το τέλειο πασπαρτού στην κατηγορία jeans, αφού μπορεί να φορεθεί πρωί με όλα όσα αναφέραμε πάνω, αλλά και με λευκά αθλητικά, αλλά και στις βραδινές μας εμφανίσεις, με ένα πολύ εντυπωσιακό πέδιλο.