Της Μάρως Καρούση 

Όλες ξέρουμε πάνω-κάτω ποια μαγιό μας πηγαίνουν και άπαξ και τα βρούμε, δεν είναι υπερβολή να πούμε πως τα αγοράζουμε σε πολύ περισσότερα χρώματα από ό,τι είναι οι εμφανίσεις μας στην παραλία.

Έχεις αναρωτηθεί, όμως, ποτέ ποιο είναι το ιδανικό μαγιό για το στήθος, τα πόδια και την κοιλιά σου σύμφωνα με τους στυλίστες;

Γιατί φυσικά και υπάρχουν συγκεκριμένα σχέδια μαγιό, που κολακεύουν λίγο περισσότερο καθέναν από τους σωματότυπους που υπάρχουν.

Μικρό στήθος

Για τις γυναίκες με μικρό στήθος, ιδανική επιλογή είναι το τριγωνάκι όπως και το να έχει μπανέλες και ενίσχυση, όπου θα βοηθήσουν πολύ στον καλύτερο σχηματισμό του. Τέλεια επιλογή είναι και όσα έχουν prints, ειδικά τα floral που είναι και απόλυτο trend.

Skinny ή με καμπύλες; Tι μαγιό πρέπει να αγοράσεις ανάλογα με τον σωματότυπο σου

Μεγάλο στήθος

Αν έχεις μεγάλο στήθος και αγαπάς τα μαγιό τριγωνάκια που συνιστώνται σε μικρό στήθος, δεν χρειάζεται να τα αποχωριστείς, απλώς να είναι καλό το υλικό του μαγιό και να μπορεί να «κρατήσει» το στήθος σου.

Απαγορευτικά είναι τα στράπλες ενώ ιδανική επιλογή είναι τα τύπου σουτιέν, που σου το κρατούν τέλεια .

Skinny ή με καμπύλες; Tι μαγιό πρέπει να αγοράσεις ανάλογα με τον σωματότυπο σου

Για γυναίκες με περιφέρεια

Απαγορευτικά είναι σίγουρα τα μαγιό-σορτσάκια, αφού θα την τονίσουν, όπως και αυτά που έχουν βολάν, για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Προτίμησε αυτά που έχουν ψηλό κόψιμο στο κομμάτι των γοφών, για να δημιουργήσεις την εικόνα μεν των καμπύλων, αλλά με πιο ομοιόμορφο τρόπο.

Για διαφορετικές αναλογίες πάνω και κάτω

Για να ρυθμίσεις καλύτερα τις αναλογίες σου, ώστε να αποκτήσουν μια ομοιόμορφη εικόνα, συνδύασε σκούρο μαγιό από κάτω και έντονο πάνω.

Skinny ή με καμπύλες; Tι μαγιό πρέπει να αγοράσεις ανάλογα με τον σωματότυπο σου

Για να τονίσεις το στήθος σου

Είτε έχεις μικρό είτε μεγάλο στήθος, στην περίπτωση που θέλεις να το τονίσεις και να το κάνεις πιο ελκυστικό, επίλεξε φαρδιές τιράντες που δένουν στον λαιμό.