Slip dress: To statement ρούχο των ’90s, επέστρεψε και μας αρέσει πολύ

Ευκολοφόρετο, ακόμα και για πιο επίσημα events.
Slip dress: To statement ρούχο των '90s, επέστρεψε και μας αρέσει πολύ

Της Μάρως Καρούση 

Η Kate Moss και η Naomi Campbell, ή αλλιώς οι γυναίκες που υπέγραψαν με χρυσά γράμματα τις τάσεις των ’90s, μας είχαν προσφέρει αρκετά trends που είτε λατρέψαμε και θέλαμε να μείνουν εσαεί στην κορυφή, είτε μισήσαμε και θέλαμε να χαθούν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Αναμφίβολα, το slip dress ανήκει στην πρώτη κατηγορία και το ότι έχει επιστρέψει πανηγυρικά για αυτήν την θερινή σεζόν, μας κάνει εξαιρετικά χαρούμενες.

Τα ’90s «κουβαλούν» μεγάλα στοιχεία στυλ που αν χρησιμοποιήσεις σωστά, εκσυγχρονίζονται και  «φορούν» έναν αγαπημένο vintage αέρα που ψηφίζουμε αναμφίβολα.

Slip dress: To statement ρούχο των '90s, επέστρεψε και μας αρέσει πολύ

Το girly, s e x y, αέρινο, πάντα θερινό και εξαιρετικά ευκολοφόρετο slip dress, είναι ο ορισμός όλων αυτών που περιγράψαμε και μπορείς πραγματικά να το φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας με το κατάλληλο styling.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kira ? (@kiraatikova) στις

Με χαλαρό print και άκρως ρομαντικές αποχρώσεις, το συγκεκριμένο slip dress μπορεί να φορεθεί με τα κλασσικά μας λευκά sneakers και με ένα jean jacket, να γίνει το τέλειο outfit για απογευματινό καφέ στην πόλη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη One Fell Swoop (@onefellswoopofficial) στις

Εάν θα μπορούσαμε να απομονώσουμε στο μυαλό μας δύο άκρως θηλυκά outfits, αυτά θα ήταν ένα κόκκινο μακρύ φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και ένα slip dress σε μαύρο χρώμα, με ανοιχτή πλάτη και ασύμμετρα μήκη…

Διαφωνείς;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wolf & Badger (@wolfandbadger) στις

Ένα εξαιρετικά απλό αλλά συνάμα εξαιρετικά κομψό slip dress σε πορτοκαλί, που όπως έχουμε αναφέρει είναι τεράστιο trend, θα μπορούσε να είναι η τέλεια επιλογή για έναν πρωινό καφέ, με ένα σανδάλι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MKsignature (@mk_signature) στις

Καθόλου απλό, καθόλου αδιάφορο, chic, στο χρώμα της σαμπάνιας, ένα slip dress που μπορείς να φορέσεις ωραιότατα με χρυσό πέδιλο σε αρχαιοελληνικό στιλ, σε κάποιο event που μπορεί να έχεις το καλοκαίρι.

Στο μαυρισμένο σώμα δε, αυτό το ύφασμα και αυτό το χρώμα θα ταιριάξουν σαν να έχουν φτιαχτεί αποκλειστικά και μόνο για εκείνη την ημέρα.